Courtney Empey (27 m.) iš Toronto, Kanados socialiniame tinkle „TikTok“ papasakojo turėjusi abejonių, ar atnaujinti santykius su buvusiu vaikinu.

Lankydamasi pas gydytoją, ji paprašė patarimo seselės, kuri tuo metu buvo susižadėjusi. Moteris pasiteiravo, kaip seselė suprato, kad sužadėtinis – tikrai tas vienintelis.

Seselė patarė jai atsakyti į tris klausimus ir patikino, kad atsakymai padės apsispręsti.

Pirmas klausimas: „Ar būtum laiminga, jei šis žmogus būtų tavo vaikas?“

Antras klausimas: „Kaip jaustumeisi, jei šis vyras susitikinėtų su tavo dukterimi?“

Trečias klausimas: „Kaip jaustumeisi, jei šis vyras būtų tavo vaikų tėvas?“

Atsakiusi į šiuos klausimus moteris nusprendė, kad verta suteikti partneriui antrą šansą, be to, panoro pasidalinti išmintingu patarimu su tais žmonėmis, kurie atsidūrė panašioje situacijoje kaip ji.

„Tai leidžia atskirti emocijas nuo sprendimo ir blaiviai pasverti, ar žmogus atitinka jūsų standartus. Reikia būti atviram su savimi ir paskui išanalizuoti savo jausmus – pagalvoti, ar tikrai mylite tą žmogų, ar jis jus palaiko, ar šalia jo norite tapti geresniu žmogumi“, – teigė ji.

Atsakiusi sau į minėtus tris klausimus, C. Empey suprato, kokios gyvenimo partnerio savybės jai yra svarbios: „Supratau, kad noriu mandagaus, drąsaus vyro ir norėčiau, kad mano vaikas pasižymėtų tokiomis savybėmis. Paskui nutariau, kad noriu atnaujinti santykius su buvusiuoju, tiesa, dabar mes neskubame.“

C. Empey toliau pasakojo: „Daug žmonių išbandė šį metodą ir, atsakę į klausimus, suprato, kad nebenori santykių su tuo žmogumi. Manau, svarbu apgalvoti savo kriterijus, o paskui atsigręžti į jausmus. Žmogus gali atitikti jūsų standartus, bet jei jo nemylite, vadinasi, jis netinka į gyvenimo partnerius.“

Daugeliui savo sekėjų socialiniame tinkle C. Empey padėjo susivokti, ar partneris – tinkamas žmogus, atsakius į tris klausimus: „Daug kas man rašė, kad tie klausimai arba paskatino išsiskirti, arba padėjo suvokti, kad jis – tas vienintelis. Manau, tai – puikus būdas įvertinti, ar iš tiesų nori būti kartu su tuo žmogumi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją