Psichologai ir seksologai pataria pradėti nuo pokalbio, kad abu partneriai suprastų, ko vienas iš kito nori, rašo fatherly.com. Todėl verta nepraleisti šių žingsnių:

Išsiaiškinkite, kuo norite tapti

Miegamajame yra daug vietos spontaniškumui, bet kai kalbame apie vaidmenų žaidimus, galbūt norėsite turėti kokį nors planą. Įsijausti bus daug lengviau, jei galvoje turėsite konkrečią fantaziją. Be to, tai leis tinkamai pasiruošti: galbūt norėsite pasiimti seksualų apatinį trikotažą ar kitus aksesuarus, kurie padės įgyvendinti jūsų fantaziją. Kuo geriau susipažinsite su vaidmeniu, kurį ketinate atlikti, tuo lengviau jį bus įgyvendinti.

Išsiaiškinkite, kuo nori tapti jūsų partneris

Atminkite, kad į šią avantiūrą einate ne vienas, todėl svarbu nepamiršti savo partnerio. Pasikalbėkite su juo ir pažiūrėkite, ar jūsų fantazijos sutampa. Jei jums sunku sugalvoti scenarijų, kuris patiktų abiem, pabandykite tą daryti kartu. Žiūrėkite pornografiją, kuri jus įkvepia. Perskaitykite šiek tiek erotinės literatūros. Ten galite rasti tai, kas tinka jums abiems.

Supraskite, kaip pritaikyti priedus

Vaidmenų žaidimai gali būti įvairių formų. Ir, kaip minėta anksčiau, pasiruošimas gali būti svarbus. Kai kurie scenarijai reikalauja kostiumų. Kiti – labiau susiję su dialogais. Vieni reikalauja žvakių, o kiti – tam tikrų rekvizitų. Išsiaiškinkite, kuria kryptimi norite pasukti reikalus, ir atitinkamai pasiruoškite. Atkreipkite dėmesį į tai, kas jums patiko ir ko, jūsų nuomone, trūksta.

Pradėti nuo mažų žingsnelių

Kalbant apie seksualinį vaidmenų žaidimą, pradėkite nuo mažai. Bandymas padaryti per daug gali visiškai sugadinti nuotaiką. Leiskite sau pasisemti savo partnerio energijos. Pažiūrėkite, kas atrodo natūraliausi, ir tęskite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją