Daugeliui vyrų seksas funkcionuoja būtent taip.

Tačiau daugelis vyrukų taip pat slepia vieną ar porą dalykų, kurių šiek tiek drovisi. Gali būti, kad jie juos matė pornografiniuose įrašuose ir labai susijaudino, bet niekada apie tai nekalbėjo, arba jie net jaučiasi kalti, kad jiems patinka tie dalykai, ir jų gėdijasi. Jeigu jums pažįstamas šis jausmas, vadinasi, bent šiek tiek galite nutuokti, kaip jaučiasi moteris, rašo askmen.com.

Daug heteroseksualių lytinių santykių vyksta taip, kaip nori vyrai, bet ne moterys. Tačiau egzistuoja erotinės fantazijos, kurių moterys tiesiog... niekada neatskleidžia ir nepaprašo jas įgyvendinti.

„Daug žmonių, tiek vyrai, tiek moterys, drovisi išsakyti savo seksualinius troškimus, nes visuomenė mus yra išmokiusi, kad šie dalykai yra vulgarūs ar kad jais užsiima tik „tam tikro“ tipo žmonės, – sakė sekspertė Kayla Lords iš svetainės JackAndJillAdult.com. – Prisipažinimas, jog turi netradicinių fantazijų ar seksualinių pageidavimų, vis dar yra apgaubtas stigmos, ir daug moterų bijo būti atstumtos ar išjuoktos savo partnerio“.

Jums, kaip vyrui, gali būti netikėta, kad moterys labai dažnai tiesiog nepaprašo to, ką norėtų išbandyti lovoje. Kartais net gali pasirodyti, kad tokia moteris apskritai nieko nenori.

Tačiau atėjo laikas kartą ir visiems laikams demistifikuoti tokį požiūrį.

Štai keletas pikantiškų dalykų, apie kuriuos slapčia svajoja daugelis moterų.

1. Analinis seksas

„Tikėkite ar ne, bet kai kurios moterys iš tiesų nori išbandyti analinį seksą“, – sako Mackenzie Riel iš svetainės TooTimid.com.

„Nors iš pradžių atrodo, kad bet kuris vyras iš karto pasinaudos šia galimybe, visada egzistuoja tikimybė, kad ši idėja jį atstums arba jis tiesiog neturės noro tuo užsiimti. Deja, viskas, ką galite padaryti tokioje situacijoje, tai užsiminti apie tai savo partnerei ir tikėtis, kad jai ši mintis taip pat patiks. Jei artėsite prie šios temos po truputį ir nešališkai, bus daugiau šansų, kad jūsų partnerė jus išgirs“.

2. Vaidmenų žaidimas

„Daugelis moterų norėtų leistis į vaidmenų žaidimus su savo partneriais, tačiau joms gali būti nedrąsu paprašyti to, ko nori, – sako SKYN sekso ir intymumo ekspertė Gigi Engle. – Niekas nenori būti teisiamas ar išgąsdinti savo partnerio, todėl gali niekada neišduoti, jog svajoja, pavyzdžiui, pažaisti pacientę ir ginekologą, kuris atlieka dubens apžiūrą“.

3. Dominavimas ir pavergimas

„Vienos moterys nori, kad partneris jas kontroliuotų, o jos tik paklustų, kitos nori kontroliuoti ir dominuoti“, – teigė K. Lords.

Ji priduria, kad dominavimą ir paklusnumą „galima praktikuoti tik kaip seksualų dalyką arba įtraukti į vaidmenų žaidimus. „Tokio elgesio pavyzdžiai sekso metu gali būti tokie: prašyti leidimo patirti orgazmą (kaip nuolankiajai) arba nuspręsti, ar jūsų partneris gali patirti orgazmą (kaip dominuojančiai), parinkti sekso tempą, padėtį ir tipą arba leisti partneriui kontroliuoti vieną ar kitą momentą“.

4. Pančiai

„Pastaruoju metu pančiai ir BDSM užvaldė didelę sekso pramonės dalį, – pažymi M. Riel. – Daugeliui moterų tai žadina smalsumą ir jos labiau nei anksčiau nori išbandyti netradicines sekso praktikas. Prie to neabejotinai prisidėjo ir [knygų bei filmų serija] „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“, tačiau tai gali būti būtent ta sekso sritis, į kurią svajoja pasinerti jūsų moteris“.

5. Pliaukštelėjimai

„Jei kada nors pliaukštelėjote moteriai per užpakaliuką ir ji gerąja prasme pašėlo, didelė tikimybė, kad ji norėtų sulaukti ir daugiau pliaukštelėjimų, – sakė K. Lords. – Pliaukštelėjimai gali tapti vaidmenų žaidimų dalimi (pavyzdžiui, mokytojui baudžiant neklusnią mokinę) arba naudojami tiesiog norint pasimėgauti skausmo ir malonumo pojūčiu“.

6. Seksas trise

„Prasitarti apie tai partneriui gali būti didžiausia moters baimė, nes ji nežino jo reakcijos, – teigė A. Riel. – Visada išlieka tikimybė, kad jį užvaldys pavydas, arba sekso metu pavydas gali apimti ir ją pačią. Pavyzdžiui, ji gali pajusti nesaugumo jausmą, jei pasikviesite kitą moterį ir pajusite jai didesnę aistrą ar trauką negu jai. Jei ji išreiškia susidomėjimą išbandyti seksą trise, pasistenkite ją nuraminti, kad esate pasiruošęs padaryti viską, ką galite, kad tik ji pasitikėtų savimi ir šios patirties metu jaustųsi patogiai“.

7. Žaidimai šalčiu arba karščiu

„Žaidimai su temperatūromis gali būti labai aistringi ir seksualūs, – teigė G. Engle. – Galite paimti iš šaldiklio leduką ir perbraukti juo moteriai per spenelius, vidinę šlaunų pusę, pilvą ir panašiai. Tai paprastas būdas sustiprinti susijaudinimą ir nusiteikti seksui. Taip pat galite įsigyti keletą kūnui saugių masažinių žvakių, kad galėtumėte žaisti su karščiu. Šį metodą dažnai praktikuojantys asmenys naudoja įprastas žvakes, tačiau jos gali palikti žymių, todėl tai nėra gera idėja pradedantiesiems. Jums reikėtų kažko, kas skirta naudoti ant odos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją