Sekso pozų suskaičiuojama apie 100. Vienos jų daugeliui žinomos, kitos – daugeliui neįveikiamos, nes reikalauja fizinės jėgos, o štai trečios – neišbandytos ir veltui.

Tinklalapyje zavamed.com buvo paskelbti tyrimo apie sekso pozas „Preferred positions“ rezultatai, kurie parodė, kokios pozos yra populiariausios, o kurias poros labiausiai norėtų išbandyti. Apklausus 2 tūkst. žmonių, paaiškėjo gana įdomūs rezultatai. Tiek vyrai, tiek moterys, paprašyti įvardyti mėgstamiausią pozą, pasirinko „šuniuko“ pozą. Antroje vietoje liko „misionieriaus“ poza, o trečioje „kaubojė“. Tyrėjai rezultatus suskirstė ir pagal šalis. Europoje dauguma šalių kaip populiariausią pozą įvardijo „šuniuką“, bet štai Lenkijoje ją nukonkuravo „šaukštelio“ poza, o Italijoje pirmoje vietoje atsidūrė „kaubojė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją