Partnerio kūno ypatumai

Veikiausiai pastebėjote, kad partnerio kojos – ne idealios, o, jūsų galva, žavingai iškreiptos, arba apžėlusios tiktai iš vienos pusės, be to, jo kūnas nusėtas strazdanomis, žaismingai susiliejančiomis į Betmeno simbolį primenančią dėmę. Ką gi – gamta gali pasiūlyti kuo įvairiausių normos variantų, bet žmogaus kūno ypatumų aptarimas – itin delikatus reikalas, todėl asmeninius pastebėjimus geriau pasilikti sau ir jau tikrai nesidalyti jais lovoje – tada, kai mylitės. Į jūsų atradimus partneris greičiausiai nesureaguos kaip į naujieną, nes žino savo kūno netobulumus ir gali būti, kad jų drovisi, rašoma tinklalapyje marieclaire.ru.

Garsai

Seksas – tikra garsų karalystė, o kai kurie iš tų garsų išties juokingi. Idealiu atveju turėtume taip įsijausti į procesą, kad jokie garsai nesutrikdytų, bet realybėje būna kitaip: kartais koks nors garsas taip suglumina, kad norisi nusikvatoti ir išsklaidyti nejaukumą. Vis dėlto taip daryti nevalia. Pirmiausia, ausimis apdovanota ne tiktai jūs, taigi, ir partneris viską puikiausiai girdi, be to, tikėtina, taip pat suglumsta. Antra, blaškytis tiesiog nepatartina – kuo labiau įsitrauksite į procesą, tuo daugiau malonumo patirsite, na, o akimirkos suglumimas savaime pasimirš.

Pora lovoje

Lytinio akto trukmė

Vyrui tai – viena jautriausių, kartais net skausmingiausių temų. Net jei pati pirmoji sueitis tęsėsi trumpiau negu minutę, juokauti šia tema, pašiepinėti partnerio arba mėginti komentuoti tokią situaciją jokiu būdu negalima. Juk jis veikiausiai jaudinosi ir nervinosi (kaip, beje, ir jūs), todėl yra vilties, kad būtinai „pasitaisys“. Patikėkite, jis labai stengsis, todėl svarbiausia – neakcentuoti problemos. Žinoma, jei lygiai toks scenarijus kartojasi reguliariai, gal verta pamąstyti apie apsilankymą pas specialistą, tik aptarinėti šitą klausima reikėtų ypač korektiškai ir ne tuoj pat po sekso.

Nesutramdoma fiziologija

Nė vienas iš mūsų neapdraustas nuo staiga užeinančio poreikio apsilankyti tualete, spontaniško čiaudulio, kosulio priepuolio ar kokio nors kito fiziologinio reiškinio, ištinkančio pačiu netinkamiausiu momentu. Jeigu nutiktų kas nors tokio, dėl ko norėtųsi tuojau pat skradžiai į žemę prasmegti, o liudininku tapusio parnerio nebematyti niekada gyvenime, ir juokas atrodytų kaip vienintelė tinkama reakcija, vis tiek pasistenkite elgtis taip, tarytum nieko nebūtų nutikę. Tikrai gali būti, kad apimtas aistros partneris nė nepastebėjo nelemto konfūzo, o jei net pastebėjo, vėliau galėsite kartu iš jo pasijuokti. Tai, kas pasakyta, galioja ir tuo atveju, jei į nejaukią situaciją pakliūva partneris.

Seksualinės fantazijos

Kiekvieno intymus gyvenimas neatsiejamas nuo fantazijų, o kartais, trokšdamas patirti kuo didesnį malonumą, partneris (kaip ir jūs) gali paprašyti padaryti ką nors netikėto ar net gluminančio, t. y. pagarsinti savo fantazijas. Vis dėlto jei jisai neprašo ir nedaro ko nors ypač egzotiško, tuo momentu, kai vyksta veiksmas, norą išreikšti pasipiktinimą arba nusijuokti geriau užgniaužti, nebent partnerio įgeidžiai jus žemintų, žeistų arba atrodytų visai nepriimtini. Su pateiktu pasiūlymu galite sutikti arba ne, o išvadas pasidarysite vėliau.

Veido išraiška

Kalbant apie kurioziškas situacijas sekso metu, neišeina nepaminėti orgazmą patiriančio žmogaus veido išraiškos. Tikra tiesa, kad ekstazės akimirką jis atrodo keistokai ir tai būdinga kiekvienam iš mūsų. Kad nekiltų pavojaus prapliupti juoku, į partnerio veidą kulminaciniu momentu geriau tiesiog nežiūrėti: pasistenkite užsimerkti ir visiškai pasinerti į procesą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)