Esama įvairiausių būdų, kuriais galima išsirinkti tinkamiausią atspalvį savo lūpoms. Taigi, aptarkime bent kelis iš jų. Na, o straipsnio pabaigoje sužinokite, kaip kalbama, iš tiesų veiksmingą būdą iš močiučių lūpų.

Atsiraitokite rankoves

Nieko keisto, kad vienas iš įprastų pasiūlymų yra pasitikrinti savo odos atspalvį – šiltas jis ar šaltas. Įvairūs šaltiniai, įskaitant ir „womenshealthmag.com“, teigia, kad vienas paprasčiausių būdų tai padaryti – patikrinti savo venas.

Kaip išsirinkti lūpų dažus

Jei venos atrodo mėlynos – jūsų atspalvis yra šaltas. Jei venos atrodo žalsvos – šiltas. Na, o jei galite įžiūrėti abi spalvas, esate laimingas žmogus, turintis neutralų atspalvį. Tai reiškia, kad lūpų dažus galėsite rinktis vien pagal nuotaiką arba skonį, nes jums tiks viskas. Na, arba beveik viskas, nes egzistuoja ir kitų faktorių. Tačiau apie juos – vėliau.

Pagal šią teoriją šaltos odos atspalviams labiausiai tiks rožiniai, uogų, violetiniai ir rausvai violetiniai atspalviai. Tai šaltumo, pilkumo savyje turintys tonai.

Šiltos odos atspalviams labiausiai tiks oranžinių, rudų, persikinių, koralinių atspalvių lūpų dažai. Kaip jau supratote – savyje turintys šilumos, šiltų tonų.

Nusišypsokite

Tikriausiai pastebėjote, kad lūpas padažius tam tikrų atspalvių dažais, dantų geltonumas išryškėja. Jei jums tai netrukdo – puiku. Tačiau tiems, kurie norėtų šio efekto išvengti, taip pat yra visas taisyklių rinkinys.

Kaip išsirinkti lūpų dažus

Anot puslapio „brightside.me“, tokiu atveju reiktų rinktis lengvesnes spalvas. Jei tai raudona – tada švelniau. Tinka švelnios rožinės spalvos. Šiek tiek oranžinės turintys tonai. Labai tamsūs arba ryškūs dažai dantų geltonį greičiausiai išryškins.

Ką byloja jūsų akys?

Rudaakėms rekomenduojamos ryškiai raudonos lūpdažių spalvos, rudos ir šviesiai rausvos.

Mėlynakėms atitenka skirtingi vyšnių atspalviai bei ryški raudona, galimai – su vos pastebimu oranžiniu potėpiu.

Žaliaakėms siūloma spalva, angliškai vadinama „terracotta“ – tai išskirtinė spalva, atsirandanti dėl geležies kiekio molyje, kuris degimo metu reaguoja su deguonimi ir sukuria sodrų, žemišką atspalvį. Galima sakyti, kad tai – toji rausvai rusva molinių dirbinių spalva. Taip pat joms tinka rausvi atspalviai.

Kaip išsirinkti lūpų dažus

Na, o pilkaakėms – įvairios mažiau šiltos „nude“ spalvos bei slyvų atspalviai. Tai gali varijuoti nuo šaltų rožinių iki violetinių lūpų dažų.

Būdas iš močiučių

Socialiniame tinkle „TikTok“ neseniai pasklido būdas, kurį pristačiusi mergina jį pavadino savo močiutės metodu. Neva, ši pasakojusi anūkei, kad jos jaunystės laikais jos su draugėmis būtent taip išsirinkdavo sau tinkamą spalvą.

Metodas tapo itin populiariu ir socialinio tinklo vartotojai vienas po kito bandė – ar tai pasiteisins. Įdomu, kad dauguma bandymų buvo iš tiesų sėkmingi – ant lūpų nugulusios spalvos eksperimentuotojams iš tiesų tiko.

Kaip išsirinkti lūpų dažus

Jums reiks spustelti bet kurio piršto galiuką kitos rankos pirštais ir stebėti, kokia spalva išsilieja deguonies stokojančiame galiuke. Jai išryškėjus tiesiog bandykite rasti panašiausią, artimiausią lūpų dažą.

Patogu, kad toks būdas nesunkiai pritaikomas ir tiesiog vaikštinėjant kosmetikos parduotuvėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją