Socialiniame tinkle epizodą „Drabužiai, kurie sendina“ pateikusi stiliaus žinovė prisipažįsta, kad ypač dažnai pasitaikančios konkrečios stiliaus klaidos ją verčia ir apgailestauti, ir stebėtis, rašo „The Sun“.

Pirmoji jos minima klaida – „juodas su juodu“, kitaip sakant, vien juodų rūbų ansamblis. Stiliaus žinovė teigia, kad nuo galvos iki kojų juodai apsirengusi moteris atrodo vyresnė negu yra.

Antroji klaida – „prigludęs su prigludusiu“. Tai reiškia, kad aptemptų džinsų nereikia derinti su aptempta palaidine, nors moterys dažnai taip daro. Stilistė pataria sukurti tinkamą balansą ir nepamiršti, kad garderobo komponentai turi atsverti vieni kitus.

Trečioji klaida – „ryškus su ryškiu“. Dvi ryškios spalvos, anot ekspertės, – prastas derinys. Renkantis drabužius, ji pataria vadovautis trijų spalvų taisykle.

Ketvirtoji klaida – „raštuotas su raštuotu“. Raštuotų drabužių kuriamas margumynas neturi nieko bendro su geru skoniu ir puikiu stiliumi. Taigi, su raštais elkitės saikingai.

Tiktokerės patarimai sulaukė milžiniško dėmesio – jos klipo peržiūrų skaičius viršija 1,9 mln.

Nors dauguma pateiktas įžvalgas įvertino palankiai, yra ir kritikos. Labiausiai publiką papiktino nuosprendis juodai spalvai.

Komentatoriai su užmoju dėstė, kad juodas ansamblis – tai klasika ir aukščiausios prabos elegancija. Taip buvo, yra ir visą laiką bus. Toks įvaizdis tiesiog puikus, nepriekaištingas. Negali būti nė kalbos apie kažkokias naujas taisykles.

Reaguodama į diskusiją apie taisykles ir bandymą jas pažeisti, viena komentatorė parašė štai ką: „Madoje apskritai nėra jokių taisyklių – galima rengtis, kaip patinka ir kaip patogu.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją