– Pradėkime nuo to, kodėl numesti kokius 10 kg tik pradėjus lieknėti yra paprasčiau nei, tarkime, neturint antsvorio numesti 2-3 kg?

– Iš tiesų turint antsvorio dažnai jo atsikratyti yra lengviau nei numesti kelis kilogramus, nes antsvoris iš niekur neatsirado. Jo turintis žmogus tuos kilogramus užsiaugino greičiausiai dėl netaisyklingos mitybos, dėl riebaus maisto antroje dienos pusėje, gal dėl to, kad piktnaudžiavo alkoholiu ir pan., nesimankštino. Todėl, pradedant mesti svorį, subalansuojama mityba, įvedama fizinė veikla, kuri sudegina papildomas kalorijas, ir svoris greičiau krenta. O neturint antsvorio atsikratyti 2-3 kg yra sunkiau, nes jei žmogus ir taip žiūrėjo ką valgė, sportavo, gal jam net ir nelabai yra nuo kur tuos kilogramus mesti. Todėl jam dar labiau tektų sugriežtinti kasdienę veiklą. Bet reikia pabrėžti, kad kilogramai ištirps tik tuo atveju, jei tikrai bus nuo kur tirpti, nežalojant savo sveikatos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją