– Dėl kokių priežasčių dažniausiai prireikia šalinti ilgalaikį makiažą?

– Šiuo metu atlikinėti permanentinį makiažą tapo labai populiaru, o ir rasti ilgalaikio makiažo specialistą šiais laikais yra labai paprasta. Rinkoje yra begalės ilgalaikio makiažo pradžiamokslių, kurie tobulėja atlikdami vis daugiau įvairių technikų procedūras, tačiau patys pirmieji darbai, kas yra normalu, ne visuomet būna kokybiški. Todėl moterys dažniausiai naikina nekokybiškai atliktą ilgalaikį makiažą. Nekokybiškai atliktais vadinu asimetriškus, nevienodo atspalvio, pločio ir ilgio antakius.

Taip pat nemažai moterų atvyksta naikinti išblukusio ar pasikeitusio atspalvio (raudonos, pilkos spalvos) ilgalaikio makiažo.

Kita dažna priežastis – noras atrodyti natūraliau. Maždaug prieš dešimt metų buvo madingi ryškūs antakiai. Šiuo metu daug labiau vertinama estetika ir natūralumas, šviesesni, neįrėminti antakiai. Labai dažnai, nuvykus pas ilgalaikio makiažo specialistą ir prašant padaryti kardinalius antakių pokyčius, jis pasiūlo senąjį ilgalaikį makiažą naikinti lazeriu.

– Kuriose veido vietose tai būna dažniausiai?

– Kaip ir pirmieji permanentinio makiažo prisilietimai būna antakių zonoje, taip ir naikinimas prasideda būtent ten. Nors antakiai yra viena iš pagrindinių moters vizitinių kortelių, neatsilieka noras visiškai išsinaikinti ir akių pravedimus. Pastebėjau, jog moterys masiškai atlieka akių vokų pakėlimo operacijas, po kurių, po visiško sugijimo, tos, kurios turi akių ilgalaikį makiažą – vyksta jį naikintis, nes vadinamos „strėlytės“ iškrypsta, tampa nevienodos ir akivaizdžiai iškreipia žvilgsnį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją