1

Neignoruokite figūros tipų teorijos, tačiau visi patarimai turėtų būti perfiltruojami per savo skonio ir mados pageidavimų prizmę, rašoma tinklalapyje marieclaire.ru. Žinoma, „trikampiui“ pirmenybė turėtų būti teikiama asimetriškiems siluetams, o „kriaušei“ – platėjančios suknelėms. Teisingai naudokitės savo žiniomis, tačiau nepamirškite, kad drabužiai turi ne tik uždengti ir šildyti, bet ir teikti malonumą bei įtikti asmeniškai.

2

Jei žinote savo figūros stipriąsias puses, galite sumaniai pabrėžti privalumus ir paslėpti trūkumus drabužių pagalba. Pavyzdžiui, merginoms, turinčioms apvalią figūrą, iškirptė dažnai atrodo įspūdingai, o stačiakampio figūrai puikiai tiks pieštuko formos sijonas su skeltuku.

3

Spalvoti drabužiai nudžiugina ne tik aplinkinius, bet ir juos dėvinčius. Jei tik pradedate eksperimentuoti su naujais atspalviais, rinkitės aksesuarus – pavyzdžiui, porą ryškių auskarų ar krepšį. Negana to, naujajame sezone dizaineriai nusprendė aksesuarus papuošti karamelinių saldainių ir ledinukų spalvomis – į jas reikėtų atkreipti ypatingą dėmesį.

4

Patogūs batai gali padaryti gyvenimą patogesnį, tačiau jokie sportbačiai negali prilygti aukštakulniams. Apsiavusi jais ar basutėmis su kulnais, pečiai tarsi savaime išsitiesia, akimirksniu dingsta pora papildomų centimetrų nuo juosmens, akyse atsiranda spindesys. Raskite patogiausius aukštakulnius.

Asociatyvioji nuotr.

5

Gražūs apatiniai ne visada gaminami tam, kad būtų rodomi antrai pusei. Jų stebuklingų savybių nepaisyti neįmanoma. Ryte užsidėti visą mėgstamą nėrinių komplektą – tai tarsi apsivilkti supermoterišką kostiumą, su kuriuo galite išgelbėti pasaulį (arba savigarbą).

6

Džinsai, kurie puikiai tinka jūsų figūrai, gali pakelti jūsų pasitikėjimą. Tačiau norint tokius rasti, turėsite sunkiai padirbėti. Kartais tokių džinsų paieška gali užtrukti metų metus, bet po to tikrai būsite apdovanoti.

7

Visiškai balta išvaizda yra lengviausias ir efektyviausias būdas atrodyti pastebimai. Žinoma, balta spalva patraukia dėmesį, atrodo elegantiškai ir madingai. Verta prisiminti, kad renkantis baltų atspalvių drabužius, reikia atkreipti dėmesį į baltos spalvos prisotinimo laipsnį, kad kiti spalvų atspalviai ansamblyje atrodytų harmoningai.

8

Akinamai balti marškiniai gali suteikti pasitikėjimo savimi, lygiai kaip susiraukšlėję ir patamsėję marškiniai gali sugadinti įvaizdį ir reputaciją. Nepamirškite kiekvieną sezoną atnaujinti savo garderobą baltais marškinėliais ir bet kokiais drabužiais, kuriuos reguliariai dėvite.

9

Nepaisant mados tendencijų, jūsų garderobe turėtų būti bent viena graži suknelė, kuri jus džiugintų. Grožis yra subjektyvus, todėl nesikoncentruokite tik į tendencijų sąrašus ir influencerių pasirinkimus. Beje, šį sezoną madingos apykaklės, deja, tinka tik labai mažam procentui moterų.

10

Saviraiškos laisvė svarbi ne tik brendimo metu. Jei norite atspindėti savo vidinį pasaulį per nebanalius aksesuarus, rankų darbo ar net priešingų stilistinių krypčių deriniai – kaip tik tai, ko reikia.

11

Impulsyvūs pirkiniai masinėje rinkoje visada pradžiugina, tačiau, reikia pripažinti, daug maloniau prasmingai įsigyti brangesnę ir kokybiškesnę prekę. Todėl investuokite į norimus daiktus ir nepamirškite jų nešioti, nes gyvenimas yra čia ir dabar.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)