Tinklalapis makeupandbeauty.com pateikė 10 dažniausių klaidų.

1. Lūpų dažais ištepti dantys

Kartais skubėdamos pasidažome lūpas ir nepatikriname, ar neišsitepėme priekinių dantų. Būtent dėl šios priežasties lūpas patartina dažytis prieš veidrodį – lūpų dažai už lūpų kontūro ir ant priekinių dantų atrodo nekaip.

2. Nepalaukiate, kol susigers drėkinamasis kremas, ir tepate makiažo pagrindą

Pastebiu – kai skubu, greitai užsitepu veido kremo, o tada skubu tepti ant viršaus makiažo pagrindo. Bet tada pagrindas pasidengia netolygiai, atsiranda dėmių.

3. Neužtepate makiažo pagrindo ant kaklo

Kai spaudžia laikas, dažniausiai nebetepame makiažo pagrindo ant kaklo. Tai – didelė klaida, būtinai užtepkite makiažo pagrindo ir ant kaklo, antraip jis bus kitokio atspalvio nei veidas.

4. Pasikvėpinate jau apsirengusios

Jei paskubomis kvėpinamės bėgdamos iš namų ar jau sėdėdamos automobilyje, nuo kvepalų gali likti dėmės ant drabužių, be to, jie trumpiau laikys. Kvepinkitės prieš rengdamosi drabužius.

5. Susirišate dar drėgnus plaukus

Atrodytų – tiek laiko sugaišote, kol plovėte plaukus šampūnu, kondicionieriumi, kad džiovinti džiovintuvu nebėra laiko. Dažnai susirišame drėgnus plaukus į uodegą ar susukame į kuoduką. Būtent dėl šios klaidos plaukai lūžinėja.

6. Nelygiai nubrėžiame akių apvadą

Kam apskritai jį brėžti, jeigu jau vėluojate? Apsiribokite blakstienų tušu.

7. Paskutinę akimirką lakuojate nagus

Nesutvarkyti nagai nedailiai atrodo, vis tik nėra nieko prasčiau už paskubomis netvarkingai nulakuotus nagus. Jei atšoko nagų lakas, užtepkite įtrūkimus arba paprasčiausiai nusivalykite visus nagus.

8. Sulipusios blakstienos

Kadangi skubate, tikėtina, kad tepsite antrą blakstienų tušo sluoksnį, nelaukdamos, kol išdžius pirmasis, o tada didelė tikimybė, kad blakstienos sulips ir atrodys tarsi musės kojos. Būtina palaukti, kol išdžius pirmas sluoksnis, tuo metu galite užsitepti lūpų balzamo.

9. Nenaudojate šešėlių pagrindo

Norėdamos sutaupyti laiko, tepate akių šešėlius be pagrindo. Tai – klaida, nes šešėliai greitai sušoks į voko raukšles ir visos jūsų pastangos bus perniek.

10. Tolygiai padenkite naudotas priemones

Nesulygintas veido pagrindas atrodo netvarkingai, kaip ir skaistalų, akių šešėlių dėmės. Pasistenkite dailiai sulyginti šepetėlių, kad neliktų dryžių, ryškių ribų ir neatrodytumėte lyg klounas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)