Moteris pataria, kaip skirtingų figūrų moterims nepasiklysti ir atrasti tai, kas geriausiai tinka būtent joms – nes kiekviena esame unikali.

„Pristatysiu šešis modelius: „Bikini“, „Boyshort“, „Cheekini“, „Hiphugger“, „Hipster“, „Thong“. Kai peržiūrėsite nuotraukas ir perskaitysite trumpus pristatymus, šie pavadinimai nebeskambės kaip burtažodžiai, o jūs žinosite, kada kokias kelnaites rinktis”, – teigia V. Markevičienė.

„Bikini“

Kelnaitės
Kelnaitės

Pirmoji asociacija tikriausiai – vasara, jūsų mėgstamas dviejų dalių maudymosi kostiumėlis. „Bikini“ – tai kelnaitės pažemintu liemeniu su giliomis kojų angų iškirptėmis, V forma dengiančios moters sėdmenis ir mažai dengiančios klubus. Šios kelnaitės „guli“ ant klubų kaulų arba vos po jais, idealiai tinka dėvėti su pažeminto liemens kelnėmis ar sijonu, po aptempta suknele. Šis modelis dengia nedaug kūno, todėl jį gera dėvėti vasarą. Tokio modelio kelnaites geriausia rinktis su nėrinukais arba be jokios apdailos (besiūles), tuomet neįsirėš į sėdmenis ir klubus, jeigu dydis bus pasirinktas tinkamas. Beje, „Bikini“ yra populiariausias kelnaičių modelis pasaulyje.

„Boyshort“

Kelnaitės
Kelnaitės

Kaip „sufleruoja“ pavadinimas, šių kelnaičių modelį įkvėpė vyriškos kelnaitės – bokseriai. Tai yra kelnaitės – šortukai (angl. dar gali būti vadinamos: „boyleg“, „boxers“), sukurti pagal vyriškų apatinių kelnaičių modelį. Tokio tipo kelnaitės pilnai dengia sėdmenis ir klubus, turi elastingą juosmenį. Išduosiu stiliaus paslaptį: šortukų modelį geriausia rinktis, jei dėvite laisvą sijoną – jei sijonas netyčia pakiltų, tai atrodytų kaip apatinio trikotažo ir šortų derinys. Paaukštinto liemens šortukų modelį mėgsta moterys, kurios nori geresnio pilvuko ir sėdmenų dengimo, o žiemą su šiuo modeliu nenušalsite „žandukų“. Šortukai paaukštintu liemeniu tiks ne tik po drabužiais, bet juos laisvai galite dėvėti ir kaip namų šortukus, taip pat ir naktį, nes platesnis klynelis viską uždengia ir „nelenda“ ten, kur nereikia.

„Cheekini“

Kelnaitės
Kelnaitės

Kaip sufleruoja pavadinimas, „cheekini“ (nuo žodžio „cheeks“ – angl. „žandukai“; šiuo atveju sėdmenys) modelio kelnaitės koketiškai ir šiek tiek daugiau nei „bikini“ atidengia sėdmenis. Šios kelnaitės yra „aukso vidurys“ – ne per daug audinio, bet ir ne per mažai. Pats kirpimas panašus į „bikini“ modelio kelnaites ir yra V formos, jos nedaug dengia klubus, liemuo „guli“ šiek tiek virš klubų kauliukų, o nėrinukai nugaroje suteikia seksualumo ir koketiškumo. Jei nemėgstate, kai kelnaitės įsiręžia į sėdmenis, iškreipdamos jų formą, tokios kelnaitės, su plačia nėrinių apdaila, bus kaip tik jums, tik išsirinkite tinkamą dydį. Jas galėsite dėvėti po aptemptais drabužiais.

„Hiphugger“

Kelnaitės
Kelnaitės

Kaip ir diktuoja pats pavadinimas, „Hiphugger“ (išvertus iš anglų kalbos – „apkabinantys klubus“) – tai į šortukus panašus modelis, tačiau jis yra pažemintu liemeniu. Tai sportiški, patogūs moteriški apatiniai, kurie gali paryškinti apatinę kūno dalį. Tinka po bet kokiais drabužiais, patogūs miegoti, nes klynelis yra platesnis, nei kitų modelių

„Hipster“

Kelnaitės
Kelnaitės

Nuo angliško žodžio „Hip“ – klubai, šis modelis sufleruoja, kad tai plačiai dengiančios klubus klasikinio stiliaus kelnaitės. Šio kirpimo kelnaites taip pat labai panašios į žemo kirpimo „briefs“ modelį. Jos gerai apgaubia juosmenį, kojos nėra giliai iškirptos, tad jas renkasi moterys, norinčios elegantiškai ir patogiai jaustis, mėgstančios, kai kelnaitės dengia daugiau kūno – tiek iš priekio, tiek ir iš nugaros. Jos itin tinka dėvėti su kelnėmis ar sijonu šiek tiek pažemintu liemeniu. Šį modelį mėgsta įvairių figūrų moterys.

„Thong“

Kelnaitės
Kelnaitės

Iš anglų kalbos verčiant – juostelės, o mes įpratę jas vadinti stringais – tai mažiausiai kūno dengiančios kelnaitės ir dažniausiai mėgiamos jaunų, atletiško kūno savininkių. Su šiuo modeliu yra taip – arba esi jų „fanė“, arba negali jų pakęsti. Tinkamo dydžio stringai tinka po aptemptais drabužiais, kai nesinori, kad kelnaitės įsirėžtų ir išdavikiškai „išsiduotų“ per drabužius. Dėl priežasties, kad šio modelio kelnaitės dengia mažiausiai kūno, su jomis vasarą ne taip karšta. Nors ginekologai ir nelabai rekomenduoja šį modelį dėl higienos ir kylančių infekcijos rizikų, tačiau yra moterų, kuriuos nuolat dėvi šio modelio kelnaites ir tik su jomis jaučiasi gražios ir seksualios. Svarbu atkreipti dėmesį į šio modelio klynelį: kad jis nebūtų per siauras ir sulindęs ten, kur jam nereikia, nedirgintų išorinių lytinių organų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)