Puoselėkite tai, ką turite

„Didžiosios Britanijos modelis Jourdan Dunn turi nuostabius antakius, ir svarbiausia, ką ji gali dėl jų padaryti, tai paprasčiausiai jų neliesti, – tinklalapyje Marieclaire.ru sako vizažo meistras Jamesas Kaliardas. – Jauniems modeliams nuolat kartoju: niekada ir niekam neleiskite pešioti, rauti ar skusti siūlais savo turto. Venkite visko, kas gali pražudyti plaukelio folikulą ir atimti iš jūsų galimybę iš naujo atsiauginti antakius. Antakių mados gali bet kuriuo metu pasikeisti, o jūs jau nebegalėsite turėti vešlių antakių. Net jei niekaip negalite išsiversti be pešiojimo, stenkitės išlaikyti natūralią antakių formą ir nenuklysti į visišką dirbtinumą“.

Žaiskite su spalvų tonais

„Gražūs antakiai nebūtinai turi būti platūs ir tamsūs. Pirmiausia kalbame apie jų puoselėjimą ir tinkamą spalvą“, – savo pastebėjimais dalijasi garsus vizažistas Vincentas Oquendo, dirbantis su tokiomis žvaigždėmis kaip Gigi Hadid. „Pudrinė tekstūra ir gelis antakiams suteikia daugiau galimybių suardyti monochrominę spalvą. Tačiau tai švelnus suardymas, primenantis nublukusių plaukų sruogų efektą. Pabandykite pažaisti su spalvų tonais, pasirinkdamos tai šviesesnę, tai intensyvesnę spalvą. Šiam reikalui jums reikės rudo pieštuko ir šviesiai rudų pudrinių šešėlių. Tačiau atminkite, kad paskutinis štrichas turi būti pats tamsiausias, palyginus su kitais tonais. Žinoma, visa tai užima laiko, tačiau kas sakė, kad būti Gigi Hadid yra lengva?!“

Nepamirškite… dantų šepetėlio

Ne kartą jau buvo rašyta, kad Niujorko madų savaitės kulisuose garsus makiažo meistras Yadimas antakiams dažnai naudoja… paprasčiausią dantų šepetėlį. Jeigu jau bėgate į parduotuvę, pasistenkite, kad toks dantų šepetėlis būtų kuo minkštesnis. Patepkite antakius dažais, o tuomet atsargiai šukuokite juos dantų šepetėliu nuo nosies smilkinių link. Taip jūs „ištęsite“ ir sumaišysite antakių dažų spalvą, ir jų forma neatrodys pernelyg sunki ar dirbtinė.

Pridėkite kremo

„Juodas antakių pigmentas ant įdegusios odos gali atrodyti mėlynai pilkas, o tai nėra gražu, – aiškino Yadimas. – Pudrinę savo antakių dažų tekstūrą pakeiskite kremine ir pasirinkite antakių dažų spalvą su lengvu raudonumo pustoniu. Puikus variantas – specialūs vaškiniai pieštukai. Beje, jie ne taip greitai džiūsta ir blunka kaip pudros tekstūros variantai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)