Lietuvos sporto universiteto doktorantė, trenerė Laura Tumynaitė – „Tempimo pratimai visoms raumenų grupėms“

Tempimo pratimai sportui yra būtini ir juos patariama atlikti kiekvieną kartą sportuojant – tiek treniruotės pradžioje, tiek pabaigoje. Lietuvos sporto universiteto doktorantė, trenerė Laura Tumynaitė vaizdo mankštoje pristatys tempimo pratimus visoms raumenų grupėms. Kviečiame prisijungti ir sportuoti kartu!

Lietuvos sporto universiteto dėstytoja doc. dr. Vilma Dudonienė – „Kvėpavimo pratimai stovint“

„Sėdint susirietus netaisyklingoje padėtyje spaudžiame ne tik širdį ir plaučius, bet ribojame ir diafragmos paslankumą. Jeigu norime, kad mūsų diafragma dirbtų veiksmingai, turime užtikrinti
taisyklingą kūno padėtį“, – sako Lietuvos sporto universiteto (LSU) dėstytoja, kineziterapeutė doc. dr. Vilma Dudonienė.

LSU dėstytoja vaizdo mankštoje parodys keletą pratimų, kaip taisyklingai stovint atlikti kvėpavimo pratimus, kad diafragma funkcionuotų puikiai.

Lietuvos sporto universiteto studentė, jogos trenerė Guoda Sukockaitė – „Pratimai koordinacijai, balansui ir smegenų veiklai“

Lietuvos sporto universiteto studentė, jogos trenerė Guoda Sukockaitė kviečia visus pasimankštinti! Vaizdo mankštoje Guoda parodys keletą smagių pratimų koordinacijai ir smegenų veiklai gerinti. Viskas, ko reikės šiai mankštai – tik kelių kamuoliukų! Tiks teniso ar kiti paprasti, šoklūs kamuoliukai! Linkime smagios mankštos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)