Užsnūsti per Sarah Chapman procedūras nėra lengva. „Aš tikrai trankau odą!“ – juokdamasi sako veido odos guru iš Londono. Ją garsina ne tik darbas su M. Markle, bet ir energingi veido masažai, kurie išryškina skruostikaulius ir pašalina nuovargio ženklus, rašo harpersbazaar.com. S. Chapman dalijasi paslaptimis, kaip atrodyti spindinčiai ir pailsėjusiai.

Meistriškas valymas

Mėgstu valyti balzaminėmis priemonėmis, nes jos yra pakankamai slidžios, todėl galiu patogiai atlikti intensyvų masažą. Štai kaip tai galima padaryti namuose: atlaisvinkite kumščius ir tikrąja to žodžio prasme minkykite veido raumenis krumpliais. Tuomet pirštų galiukais tapšnokite veidą, kol jis paraus. Taip suaktyvinsite veido kraujotaką, kuri padės prisotinti ląsteles deguonimi ir maistinėmis medžiagomis. Tai padės pašalinti ir nuovargio žymes.

Venkite susimaišymo

Kartais po valymo veidą tepu net septyniais sluoksniais produktų. Tačiau juos tepu tam tikra tvarka, kad jie nesusimaišytų. Aš šito labai nemėgstu! Visuomet pradedu nuo lengviausios ir daugiausia vandens turinčios tekstūros. Leidžiu jai susigerti, kol oda nudžiūna, o tada imu kitą produktą. Jei labai skubate, sumaišykite viską delne ir užtepkite ant veido.

Naudokite mažiau paakių kremo

Žmonės, naudojantys paakių kremą, dažniausiai jo tepa per daug. Audiniai šioje vietoje yra dešimt kartų plonesni, negu kitose veido dalyse, taigi jie negali sugerti viso šio produkto kiekio. Kartais paakių kremas tiesiog lieka ant odos ir sukelia komedonus. Jums tereikia vieno mažyčio lašelio, savo dydžiu prilygstančio ryžių grūdeliui. Įtapšnokite jį į paakius, o perteklių panaudokite antakių suraukimo raukšlėms ir odai palei antakių kaulą.

Atkreipkite dėmesį į detales

Kai atliekame veido procedūras, mes taip pat gydome kaklą, krūtinę ir pečius, nes juos laikome veido tąsa. Šios kūno dalys patiria tokią pačią žalą kaip ir veidas. Tik pagalvokite, kokiu kampu jūsų krūtinė yra pakrypusi į saulę – ji gauna didžiulį kiekį UV spindulių. Tas pats galioja užpakalinei kaklo daliai ir netgi ausims. Kaip kosmetologė, šias kūno dalis visuomet matau iš arti, ir kartais jos turi daug senėjimo požymių. Tai mažos detalės, kurios gali jus sendinti.

Teisingai naudokite adatėles

Man patinka mikroadatėlės. Jos padaro miniatiūrinius įdūrimus, kurie leidžia maksimaliai pasisavinti odos priežiūros produktus ir stimuliuoja nuosavo kolageno gamybą. Jos taip pat gali išgydyti tamsius taškus nuo ankstesnių spuogų. Jei norėsite atlikti šią procedūrą namie, pasistenkite investuoti į gerą prietaisą su kokybiškomis adatėlėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)