Pristatome septynias makiažo tendencijas, kurios padės pagyvinti jūsų įvaizdį.

1. Raudoni su oranžiniu atspalviu lūpų dažai

Raudoni su oranžiniu atspalviu lūpų dažai

Dažytos lūpos 2021 m. ypač madingos. O kokia spalva pati madingiausia? Matinė, ryškiai raudona su šiltu oranžiniu atspalviu. Patarimas – paryškinkite skruostus, antakius padažykite taip, kad būtų ryškūs, išraiškingi.

2. Žalsvai žydras (elektrinis) akių pravedimas

 Žalsvai žydras (elektrinis) akių pravedimas

Ryškus, grafinis akių pravedimas neišeina iš mados. 2021-aisiais juodą akių pravedimą pakeiskite žalsvai žydru. Pasidarykite vadinamąjį katės akies pravedimą, o vidinius akių kampučius padažykite blizgiu šešėliu – tai pagyvins įvaizdį.

3. Levandų atspalvio akių šešėliai

 Levandų atspalvio akių šešėliai

Violetiniai akių šešėliai – viena iš madingiausių ateinančių metų tendencijų. Tamsesnio atspalvio violetiniu šešėliu padažykite viršutinius vokus iki pat raukšlės, šiek tiek padažykite po apatinėmis blakstienomis. Tada blizgiu levandų atspalvio šešėliu padažykite palei viršutines ir apatines blakstienas, vidinius akių kampučius.

4. Persikiniai lūpų dažai

Persikiniai lūpų dažai

Persikų atspalvio lūpų dažais lengva greitai pasidažyti – jie puikiai tiks kasdienai. Galite įsigyti persikų atspalvio lūpų blizgio arba pasidažyti matiniais lūpų dažais, o lūpų centrą pagyvinti bespalviu lūpų blizgiu.

5. Violetinis blakstienų tušas

Tamsiai violetinis blakstienų tušas

Jei violetinių atspalvių vadinamasis dūminis makiažas – ne visai jūsų stiliaus, išbandykite violetinį blakstienų tušą. Pirmiausia padažykite blakstienas baltu pagrindu, o paskui uždažykite du–tris sluoksnius ryškiai violetiniu tušu.

6. Uogų atspalvio lūpų dažai

Uogų spalvų lūpos

Uogų atspalvio lūpų dažai (šis atspalvis primena mėlynių vidaus spalvą) ateinančiais metais bus ypatingai madingi. Ši spalva, padažyta vadinamuoju nubučiuotų lūpų efektu (kai lūpų kontūras nėra stipriai ryškinamas, blausus), puikiai laikosi ant lūpų – galėsite ramiai valgyti, gerti ir netgi būti su veido kauke). Nusišveiskite lūpas su specialiu šveitikliu (juk nenorite, kad pigmentas įsigertų į raukšleles, įtrūkimus), o tada pasidažykite lūpas viena iš madingiausių 2021 m. spalvų.

7. Šlapių, blizgių vokų ir lūpų efektas

Šlapių, blizgių vokų ir lūpų efektas

Neutralaus atspalvio kreminiu šešėliu pasidažykite akių vokus ir lūpas (kreminiai šešėliai puikiai tinka dažyti lūpas, juos galima naudoti ir vietoje skaistalų). Ant viršaus užtepkite daugiafunkcinio balzamo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)