– Kaip pasipuošusi pasitinkat šventes? Galbūt turit kažkokių prietarų ar tradicijų?

– Kažkokių prietarų tikrai neturime, namuose puošiamės labai paprastai, patogiai. Kaip dauguma moterų, taip ir aš pasidarau minimalų makiažą, kas mano darbe yra labai svarbu. Bet visa puošyba yra neperkrauta, nes dažniausiai švenčiame namų aplinkoje. Bent jau 5 pastaruosius metus Dominykui gimus.

– Ar skiriate didelį dėmesį stalo dekoravimui? Būsime su savo šeimomis, norisi tokios šventinės puošybos.

– Tiesa pasakius, šitas dalykas mums yra ypač svarbus, nes dažniausiai švenčiame namų aplinkoje su šeima, giminėmis ar draugais. Serviravimas man asmeniškai yra labai svarbus, todėl dažnai kasmet dairausi po įvairias dekoro parduotuves. Ką naujo ir įdomaus galima įsigyti. Šiais metais akys kliuvo už auksinių įrankių, tamsių lėkščių. Kasmet norisi kažko naujo: naujos staltiesės, naujo dekoro. Nepagailim finansų šioje srityje.

– Kokios didžiausios klaidos atsitinka moterims naudojant makiažą?

– Makiažo klaidos elementarios ir jau daug apkalbėtos. Pagrindinė klaida yra netinkamo veido tono pasirinkimas. Netinkamos kreminės pudros spalvos pasirinkimas. Ši klaida ypatingai gerai matoma prie ryškios šviesos ir gero apšvietimo. Tad jei rinksitės, labiausiai tinkama spalva yra neutrali. Dažniausiai rinkitės pagal kaklo spalvą, atsargiau rinkitės pagal rankų spalvą. Kitos klaidos elementarios, tai gali būti netinkamai suformuoti antakiai, netinkamai apibrėžtos lūpos, kai moterys bando būti itin putliomis lūpomis ir stipriai perlenkia lazdą.

– Kokios tendencijos laukia mūsų kitais metais?

– Permanentiniai antakiai, lūpos – keičiasi jų tekstūra, formos. Kasmet ateina kitokios linijos, kitokios mados. Tikėtina, kad antakiai vėl siaurės iki siūlo, kaip buvo madinga prieš kelis dešimtmečius. Lūpų dažų spalvos šviesės, grįš į madą šviesesni atspalviai, medaus, auksinių atspalvių lūpos. Taip pat į madą po truputį grįš matiniai akių šėšėliai.

– Kokie būtų svarbiausi makiažo patarimai, kad jis atrodytų nepriekaištingai?

– Svarbiausia moteriai mokėti teisingai padengti veido odą, tam nepamirškite kempinėlių ar kitaip „beauty blenderių“. Jos padengs veidą lygiai, nepalikdamos dryžių ar nepadengtų veido vietų. Taip pat svarbu mokėti kontūruoti savo veidą, žinoti, kokios yra kontūravimo zonos. Nepatarčiau apkrauti paakių zonos ypatingai vyresnio amžiaus moterims. Ir žinoma, kartais užtenka tik akių tušo ir lūpdažio, kad makiažas atrodytų tiesiog puikiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)