Ko gero kiekviena mūsų yra vienu ar kitu santykių etapu patyrusi, ką reiškia situacija, kai jaukiai besėdint apsikabinus ant sofos, jis atsistoja ir nueina į tualetą, palikęs savo išmanųjį, rašo thelist.com.

Štai jis, priešais jus, atrakintas, laukiantis, kada įlįsite ieškoti mylimojo paslapčių.

Ar derėtų skaityti jo žinutes? Ar yra priežasčių, kurios pateisintų tokį šniukštinėjimą?

Antrosios pusės žinučių skaitymas kelia riziką santykiams

„Visada (savo pacientams) patariu su partneriu (-e) kalbėtis daugiau, o ne mažiau“, – CNN pasakė psichiatrė Julie Holland.

J. Holland įspėjo, kad šniukštinėdama savo vaikino telefone, keliate riziką santykiams.

„Nebūtinai rasite tai, ko ieškote, tačiau išjudinsite daug problemų, susijusių su pasitikėjimu ir intymumu“, – sako ji.

Žinutės, pavydas

Psichoterapeutė Michele Paiva pasakė „Bustle“, kad paprastai tokie žmonės, kurie tikrina savo antrosios pusės žinutes, nepasitiki savimi, turi nuolatinio patvirtinimo poreikį.

„Šniukštinėjimas reiškia, kad jums trūksta pasitikėjimo savimi, – sako psichoterapeutė. – Mums gali atrodyti, kad taip elgiamės dėl to, kad antroji pusė nepatikima, bet iš tiesų toks elgesys atskleidžia, kad mes patys jaučiamės nepakankami.“

Šniukštinėjimas antrosios pusės telefone kelia klausimų dėl jūsų patikimumo

Galbūt įlįsti į mylimojo išmanųjį telefoną norite todėl, kad manote, jog negalite juo pasitikėti, tačiau iš tiesų taip elgdamasi parodote, kad jūs pati nesate verta pasitikėjimo.

Žinutės, pavydas

„Brautis į svetimą telefoną mus skatina baimė, abejonės, nesaugumas ir nepasitikėjimas, – „Bustle“ sako sertifikuota koučerė Emily Bouchard, konsultuojanti finansų klausimais. – Visa tai griauna meilės ir pasitikėjimo pamatus, kurie suteikia santykiams tvirtumo.“

Ji pridūrė: „Jei jaučiate bent vieną iš šių nemalonių emocijų, kurios jus verčia manyti, kad šniukštinėjimas yra geriausia išeitis, tiesiog sustokite, ir įvertinkite savo santykius.“

Vietoj to, kad landžiotumėte po mylimojo telefoną, nuoširdžiai su juo pasikalbėkite. Nuoširdus bendravimas yra daug geresnis sprendimas, nei įtarinėjimas ir šnipinėjimas jam už nugaros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)