Grįžęs nieko nepasiaiškina, neatsiprašo, apsikabina kompiuterį ir vėl ruošiasi kitam išvykimui. Šeimai pinigų neskiria, vaikai, sakė, patys auga. Mane jis emociškai žudo. Vengia pokalbių ar problemų sprendimo. Po slapto išvykimo buvau išmetusi jo daiktus, bet man išvykus į darbą, jis vėl juos susinešė.

Jis augo vienas tokioje šeimoje, kur moterys išlaiko šeimą, tarnauja vyrui ir besąlygiškai viską atleidžia, o vyras viskam vadovauja ir daro, ką nori. Nežinau, kaip elgtis, du vaikai suaugę, o mažoji pradinėje klasėje.

Atsako santykių ekspertas Darius Ražauskas.

Viena galimybė, kas dažnai vyksta tokiose situacijose – vyro neištikimybė. Tokie staigūs išvykimai be šeimos ir vaikų, ir tiesiog pasiaiškinant, kad gyvenimas nebemielas ir reikia daugiau laisvės, dažnai klientų tarpe susiduriu, kad anksčiau ar vėliau paaiškėja, jog tai neištikimybė. Bet ne visada. Kartais tai gali būti ta mistinė vidurio amžiaus krizė.

Visas atsakymas – vaizdo įraše.

Nesutariate su antrąja puse ar nežinote, kaip elgtis susiklosčiusioje situacijoje? Siųskite savo išsamų santykių problemos aprašymą ir gaukite Dariaus Ražausko patarimą. Anonimiškumą užtikriname.

include("/www/delfi/php/local/formAdmin/gen/265.inc"); ?>

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)