Stilistė pasakojo mėgstanti išsirinkti papuošalus, su kuriais nesiskiria kelerius metus. „Tų, kuriais esu pasipuošusi dabar, nenusiimu ir nešioju nuolatos jau ketverius metus, tačiau jau pribrendau pasikeitimams“, – šypsojosi moteris.

G. Varnaitė teigė mėgstanti universalius papuošalus, kurie tinka prie visko. Išimtį stilistė padaro nebent vykdama į renginius ar mados savaites, kur papuošalus derina prie tos dienos aprangos.

Nors juvelyrikai stilistė teikia gilesnę reikšmę, tačiau talismanais netiki. „Mėgstu sau pirkti juvelyriką pati, o tai darau, kai esu geros nuotaikos, geroje vietoje ar kokia nors proga, tuomet papuošalai įgauna sentimentalią reikšmę dėl vietos, įvykio ar gyvenimo periodo“, – pasakojo ji.

Paklausta, kokį papuošalą privalo turėti kiekviena stilinga moteris, G. Varnaitė juokavo, kad deimantai – ne veltui praminti geriausiais moterų draugais. „Kiekviena moteris privalo turėti žiedą arba pakabuką su deimantu, o visa kita priklauso nuo gyvenimo būdo“, – teigė stilistė.

Vis dėlto, G. Varnaitė pagal kainą papuošalų nesirenka: „Jei papuošalas labai gražus – visai nesvarbu, kiek jis kainuoja, ar koks prekės ženklas. Tą patį taikau viskam – tiek juvelyrikai, tiek aprangai. Aišku, kokybė man yra labai svarbus dalykas, tačiau jei pamatai ką nors įspūdingo ir žinai, kad vieną kartą užsidėsi, tai kodėl ne?“

Renginio akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)