Į renginį atvykusi Simona Starkutė sutiko pasidalyti, kaip rūpinasi dailia oda ir kokios svarbiausios taisyklės laikosi.

Apie kasdienę rutiną paklausta S. Starkutė pasakojo, jog rytais veidą prausia ledukais. Jos kosmetinėje visada yra veido prausiklis, šveitiklis, serumas, kremas bei kaukės.

Modelis veido kaukėmis lepinasi kas 2-3 dienas, tačiau jos svarbiausia veido priežiūros taisyklė visai paprasta – tiesiog stebėti savo odą.

„Aš turiu problematišką odą, nuo vienos procedūros praėjusiais metais man prasidėjo kontaktinis dermatitas. Turiu labai sekti, kaip mano oda reaguoja ir manau, kad visos merginos turėtų sekti savo odos būklę ir žiūrėti, ar rausta, ar peršti, jei taip – iškart keisti produktą. Pradedu išmokti klausyti savo odos. Jei kažkas nepatinka – daugiau nebetepu“, – sakė S. Starkutė.

Modelis taip pat niekuomet nepamiršta apsaugos nuo saulės, o po deginimosi – užsideda drėkinančią kaukę.

Renginio akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)