„Anksčiau, dirbdama modeliu ir dalyvaudama konkurse „Mis Visata“, naudojau ypač daug kosmetikos. Tada ir ėmiau suprasti, ką ji gali padaryti su oda, jei nebus nuvalyta prieš einant miegoti, jei odai naktį nebus leidžiama kvėpuoti“, – sakė moteris.

Kas gi būtų nutikę su O. Culpo oda, jei ji nebūtų buvusi tokia kruopšti? „Ėmė reikštis cistinė aknė ir mane erzino, kad turiu maskuoti spuogus, be to, jie būdavo skausmingi. Taigi, kartą ir visiems laikams nutariau rimtai ir tikslingai užsiimti odos priežiūra“, – pasakoja O. Culpo.

Gražuolė prisipažįsta, kad rūpintis oda jai be galo patinka, tačiau apskritai jos požiūris į odos sveikatą – holistiškas. „Manau, kad rūpintis oda reikia pradėti nuo vidaus, todėl aš stebiu, ką valgau ir geriu, nes žinau, kad maistas taip pat daro poveikį odos išvaizdai“, – sakė moteris.

O. Culpo prisipažįsta vandenį gerianti kone tonomis. Optimalaus rezultato, esą, pavyksta sulaukti tada, kai per dieną išgeria daugiau nei pusketvirto litro vandens. Gausus vandens vartojimas, pasak O. Culpo, daro stebuklus, todėl ji nuolat sau primena – gerti, gerti, gerti!

Rūpinimąsi oda O. Culpo vertina kaip meilės sau veiksmą. „Šventai tikiu rūpinimosi savimi galia. Manau, kad būtina skirti laiko treniruotėms, meditacijai, dieną praleisti SPA centre ir t. t. Odos priežiūrą taip pat priskiriu tokioms procedūroms“, – sakė amerikietė.

Kalbėdama apie SPA, O. Culpo ypač akcentavo veido procedūrų teikiamą malonumą. „Stengiuosi lankytis jose kuo dažniau. Jei būnu išvykusi, kartais apsilankau viešbutyje veikiančiame SPA salone, tačiau šiaip jau turiu mėgstamus centrus Los Andžele ir Niujorke“, – sako „Mis Vista“ titulo savininkė ir priduria, kad visada mėgsta išbandyti ką nors naujo, pvz., procedūras su lazeriu arba mikrošveitimą.

Jei jūs oda nesirūpinate taip karštligiškai kaip O. Culpo, bent žinokite, kodėl vertėtų neapsileisti. „Odos priežiūra reikalauja disciplinos, tačiau rezultatas yra vertas pastangų, – sako O. Culpo. – Kur kas lengviau rūpintis oda kasdien nei maskuoti defektus, nors kartais jų, deja, atsiranda, kad ir ką bedarytumėte.“

Paklausta, kokia didžiausia jos puikios odos paslaptis, gražuolė atsakė: „Jei jautiesi laimingas ir pasitikintis savimi, oda tiesiog švyti.“

Olivia Culpo
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)