Sveikinimai vestuvių proga – neatsiejama šventės dalis: norime pasveikinti prasmingai, padovanoti tai, ko jauniesiems iš tiesų reikia, ir tuo pačiu kas išliktų ilgam.

Žvaigždžių paveikslai

„Ar pamenate, kaip atrodė dangus tą dieną, kai ištarėte svarbiausiąjį savo „taip“?“ – klausia dovanų meistrė Odeta Plakienė. „Žvaigždėlapiai – tai paveikslai, tiksliai atvaizduojantys dangaus skliautą pasirinktu momentu tam tikroje vietoje. Taigi, šios dovanos jauniesiems visada primins žvaigždes, kurios tą naktį liudijo jų meilę“, - aiškina O. Plakienė. Data, vieta ir laikas pavirs į nuostabų astronominį žvaigždžių žemėlapį, kuris papuoš šeimos namus ir nuolat sugrąžins į gražias akimirkas. „O kad tai būtų labai asmeniška dovana, pridėkite savo norimą frazę. Juk tokios ir turi būti originalios dovanos - unikalios, nepakartojamos, sukurtos tik jiems“, – pataria dovanų meistrė.

Šilkinis rinkinys

Vestuvių šventės atmosfera – ypatinga: daug švelnumo, jautrių akimirkų ir pasitenkinimo jausmas, kad viskas vyko taip, kaip jiems geriausia. Šias emocijas norisi prisiminti kuo ilgiau ir pajusti kuo dažniau. Šilkinės jaunųjų inicialais puoštos pižamos suteikia tokią galimybę!

Vardiniai antspaudai

Vestuvių dovanų idėjos dažnai sukasi apie tai, kas jungia jaunuosius bei kuria naujos šeimos tradicijas. Šeimos biblioteka – viena iš tokių gražių ir prasmingų tradicijų. „Paskutiniu metu vestuvėms jaunavedžiai vietoj gėlių kviečia dovanoti knygas naujai kuriamai šeimos bibliotekai. O kad knygos tikrai būtų naujai susikūrusios šeimos, jas jaunieji pažymės jūsų dovanotu vardiniu antspaudu, kuriame įamžinti jų vardai bei tuoktuvių data”, – pataria O. Plakienė.

Dovanų kuponai gardėsių rinkinyje

Neabejotinai viena įspūdingiausių dovanų ir labiausiai vertinama gavėjų – įspūdžių ir naujos patirties dovanos, ypač tada, kai jos parenkamos pagal jaunųjų pomėgius. „Dovanų kuponai bei dovanų čekiai yra tinkama ir apgalvota vestuvių dovana šioje kategorijoje. Kad ši gera dovana sukurtų „Vau!” efektą, ieškome originalių jos pateikimo sprendimų: dovanų dėžutė, dekoruota gyvomis gėlėmis, papildyta gardėsiais bei jaunųjų inicialais graviruotais šaukšteliai, kurioje ir patirtį dovanojantis čekis – visada stebinantis ir skanus dovanos sprendimas.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)