Nors daugybė moterų džiaugiasi puikiais savaiminio įdegio rezultatais, tačiau likusios nuolat skundžiasi, jog ant kūno atsiranda dryžių, dėmių, o įdegis – oranžinio atspalvio.

Anot Blair James, prieš naudojant savaiminio įdegio kremą, putas ar servetėles – itin svarbu tinkamai nušveisti odą, skelbia dailymail.co.uk.

„Svarbu po šveitimo leisti odai pailsėti. Geriausiems rezultatams pasiekti – nušveiskite oda likus 24 valandoms iki savaiminio įdegio kremo tepimo“, – sako ji.

B. James pataria tai daryti vien dėl to, kad daugelis žmonių skundžiasi, jog tepdami kremą iškart po šveitimo ar skutimo – suerzina odą ir atsiranda bėrimų ar dėmelių.

Reikia turėti omenyje, kad savaiminio įdegio kremas labiau įsigeria į sausas kūno vietas, tad jei nenorite dėmių – prieš tepant sausas vietas sudrėkinkite įprastu kremu. Tai dažniausiai būna keliai, alkūnės, kulkšnys.

Įdegis

Kai drėkinamasis kremas įsigers – naudokite specialią pirštinę savaiminio įdegio kremui užtepti ir darykite tai kuo šviesesnėje patalpoje.

Kaip tinkamai tepti savaiminio įdegio kremą?

1. Nušveiskite odą.

2. Sudrėkinkite sausus odos plotelius: alkūnes, kulkšnis, kelius ar pan.

3. Naudokite specialią pirštinę.

4. Išdžiovinkite kūną plaukų džiovintuvu – taip kremas greičiau įsigers ir neteps drabužių.

5. Nuvalykite kremo perteklių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)