Nusiprauskite šaltu vandeniu

Šaltas vanduo pašalins paburkimą, suaktyvins kraujotaką, taigi pagražės veido spalva. Sudirgimą mažina ir slopina raudonumą ramunėlių prausimosi priemonės.

Įkvėpkime mėtų aromato

Pipirmėtės aromatas stimuliuoja smegenis. Atsigaivinti padės ir maždaug kūno temperatūros vanduo ir dušo želė su citrusinių vaisių aromatu. Pasimasažuokite su plaušine – suaktyvinsite kraujotaką, oda bus švelnesnė.

Panaikinkite maišelius po akimis

Senas geras metodas nuo maišelių po akimis – 10-iai minučių priglauskite prie vokų po griežinėlį agurko. Po tokios procedūros patepkite paakius drėkinamuoju kremu.

Suteikite veido odai energijos

Išspauskite pusės apelsino sultis, pamirkykite į jas servetėlę ir 5 min. priglauskite prie veido. Vitaminas C grąžins skaistumą papilkėjusiai odai.

Patepkite drėkinamuoju kremu

Oda visada atspindi nuovargį – ima pleiskanoti, pasausėja, papilkėja. Jei makiažo pagrindas užsitepa nelygiai, tai – ženklas, kad odos būklė ne pati geriausia. Patartina kažkiek laiko panaudoti drėkinamąjį kremą su vitaminais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)