Avinas

Balandis jums labai neblogas mėnuo. Jausitės pakylėtas, veikloje pasižymėsite, įveiksite, net sunkiausias užduotis, tačiau asmeniniame gyvenime pritrūks jausmingumo, šilumos. Tai ne bėda, situacija pasikeis antroje balandžio pusėje, kai jus užplūs aistra, atsiras didesnis poreikis bendrauti, norėsis duoti, bet ne imti. Tuo periodu padaugės išlaidų, pajusite poreikį būti dosniais. Labai geras metas sukurti ateities planus ir juos iškart pradėti realizuoti. Tuomet jų įgivendinimas bus lengvas, įdomus, viskas vyks džiaugsmingai, be didesnių pastangų. Besituokiantys jaus meilę ir laimę, kurią bus sunku sutrikdyti. Antra mėnesio pusė sėkmingesnė.

Jautis

Energijos turėsite, tačiau be reikalo jos švaistyti nevertėtų, mat mėnesio pradžioje turėsite daugiau noro pašėlti, bet ne darbuotis. Suderinkite veiklą su laisvalaikiu ir nuotykis tęsis. Mėnesio viduryje pareigos jausmas ir prisiimta atsakomybė privers atkreipti daugiau dėmesio į darbą, o padidėjęs atsakomybės jausmas ir ženkliai paaugęs jūsų prestižas neleis padaryti net menkiausios klaidos. Laukite įvertinimų, žodinių ar finansinių, galimas ir pakilimas karjeros laiptais. Balandį mėginsite susiskaičiuoti savo nuopelnus darbe ir artimiausiame rate. Būkite kuklesni. Antra mėnesio pusė bus ypač palanki meilės reikalams.

Dvyniai

Visą mėnesį jausite norą veikti, judėti, darbuotis. Imsitės bet kurios veiklos, net nepamąstę, tai naudinga ar ne. Todėl pirmąją balandžio pusę reikėtų įvertinti visų veiklų naudingumo koeficientą , kad netektų nusivilti darbo rezultatais. Bendraujant reikia būti atsargesniems, nes balandį padidėja tikimybė įsigyti naujų priešų. Situacija į geresnę pusę keisis mėnesiui įpusėjus, o balandžio pabaigoje savęs kontroliuoti nereikės, tiesiog džiaugsitės pasiektais rezultatais, finansiniu pritekliu, kuriuo mielai dalinsitės apiberdamas namiškius smulkiomis dovanėlėmis. Beje, mėnesio pabaigoje reikėtų pasiaiškinti mėnesio pradžioje padarytas klaidas – ta patirtis jums pravers rugsėjo mėnesį.

Vėžys, liūtas, mergelė


Vėžys


Šiais metai balandis jums nėra labai sėkmingas. Teks sverti kiekvieną žodį, matuoti kiekvieną žingsnį, maksimaliai įjungti jūsų prigimtinę intuiciją. Nusimato intrigos darbe, bet pakenkti niekas jums nesugebės, tik gerai patampys nervus. Todėl privalėsite išlikti tvirti, jūs sugebate apsiginti, svarbu tik nepasimesti. Veikloje būsite ypač preciziškas, malonus savo konkurentams – sugebėsite padaryti priešą savo draugu - nereikės kovoti. Antroje mėnesio pusėje išminties vertinant, kas aplink jus vyksta, prireiks dar daugiau. Mėnesio pabaigoje galimi barniai ir nepasitenkinmas šeimoje, tad galima palinkėti tik tvirtybės. Po Velykų viskas susitvarkys.

Liūtas

Balandis yra vienas iš geresnių metų mėnesių, kai galima pasidžiaugti gyvenimu, tiek asmeniniu, tiek darbiniu. Jūsų nuopelnai bus nenuginčijami, tad tik nuo jūsų priklauso, kurioje pozicijoje norėsite būti pripažinti. Pjedestalas jums paruoštas, reikia tik užlipti. Pakalbėkite apie paaukštinimą, didesnį atlyginimą. Nesikuklinkite, mėnesio antroje pusėje tikrai įrodysite, ko esate verti. Šiuo metu jums palanku plėstis, tad neignoruokite papildomų naujų veiklų. Mėnesio pabaigoje galite pasilepinti šiltesnių kraštų saule – jūs esate to verti – užsitarnavote, kad ir trumpų atostogų. Atostogas geriau leisti didesnėje kompanijoje.

Mergelė

Šį mėnesį reikia sustiprinti savo atsakomybės jausmą, rimtai žiūrėti į savo asmenines pareigas ir daryti viską, kas priklauso. Teks pasitelkti ir valią, antraip sunku bus atsilaikyti prieš vis iškylančias problemas, kurios bus susijusios su jūsų veikla. Mėnesio pradžioje net artimiausi žmonės jums gali kelti širdgėlą, vedančią prie slogios nuotaikos. Tokiais momentais būtų gerai susilieti su gamta, pasivaikščioti miške, atitrūkti nuo kasdienybės. Reguliarus fizinis krūvis sumažins susidariusias įtampas. Pamedituokite, nuramintas protas pasufleruos visų problemų sprendimus.

Svarstyklės, skorpionas, šaulys


Svarstyklės

Jausite pašalinių jėgų įtakas, nuo kurių reikėtų atsiriboti, apeiti, neprovokuoti. Mėnesiui įpusėjant, jūsų pajėgumai vėl bus stipresni, galėsite tas įtakas nukreipti sau tinkama linkme. Tuo metu galima ir naujų projektų sėkminga pradžia, tad jei esate kažką susiplanavę, pats laikas įgyvendinti. Paskutinę dekadą vėl susidursite su nuomonių skirtumais, teks laviruoti, kad vilkas būtų sotus ir avis sveika. Šiuo periodu geriausiai stačia galva nerti į rutiną ir dėl nieko nesukti galvos. Jūsų meilės reikalams balandis nėra labai tinkamas, norint išsaugoti šiltus santykius, teks įdėti daugiau pastangų nei įprasta. Šeimyniniuose santykiuose bręsta krizė, atkreipkite dėmesį į sutuoktinį.

Skorpionas

Jau pirmomis balandžio dienomis veikla jums atneš pasitenkinimą ir puikius rezultatus. Ypač, šiuo periodu, naudingos naujos pažintys, vėliau galinčios peraugti į pastovius ryšius, kurie ateityje suteiks daug naudos. Aktyvėja kūrybinės galios, kūrybinė nuotaika gimdys daug idėjų, teks tik išsirinkti kurioje srityje norite pasireikšti... Antroje mėnesio pusėje tokio stipraus pakilimo jau nebebus, bet tai ir gerai – galėsite ramiai siekti užsibrėžtų tikslų. Darbas vyks be streso, harmoningai. Meilei tinka visas mėnuo, tik pirma mėnesio pusė palankesnė vienišiams, kurie nori susirasti antrą pusę. Galite atnaujinti seniai nutrauktus ryšius.

Šaulys

Šį mėnesį labai daug kas priklausys nuo jūsų priimamų sprendimų, todėl patartina pirmą mėnesio pusę neskubėti, kad vėliau netektų to paties daryti antrą kartą. Jus lydi sėkmė ir proveržis, tačiau mėnesio pradžia pažymėta smulkiais santykių aiškinimaisis, tai gali būti ne tik darbe, bet ir namuose, tai šiek tiek stabdys kelią į didesnius pasiekimus. Antroje mėnesio pusėje jūsų socialinis prestižas pakils, bus lengva bendrauti su visuomenės valdančiųjų sluoksniu ir asmenimis, užimančiais aukštas pareigas. Susikuria tvirti dalykiniai kontaktai. Puikus metas investuoti, spręsti visus finansinius klausimus.

Ožiaragis, vandenis, žuvys


Ožiaragis


Sumažinkite savo tempą – jūsų autoritetas mėnesio pradžioje bus sušlubavęs, tad teks pakovoti už savo nuomonę. Šiuo metu geriau nepriimti rimtų sprendimų, pats laikas kelių dienų atostogoms. Pagerės santykiai šeimoje, visose srityse jausitės geriau, net pajusite meilę supančiam pasauliui. Puikus laikas patirti gilius dvasinius potyrius. Antroje mėnesio pusėje iš dangaus nusileisite ant žemės, vėl pulsite prie darbų, visus auklėsite ir reikalausite laikytis drausmės bei tvarkos. Padidės konfliktiškumas, bet rimtų pasekmių nesulauksite, sėlmingai išlaviruosite ir, kaip visada, tapsite nugalėtoju. Na, bet po šv. Velykų vėl viskas stos į vėžes jausitės, kad ir jūsų padangėje pavasaris.


Vandenis

Veiklos metas, kai galima leisti sau įgyvendinti savo idėjas. Trukdymų nėra, tačiau nėra ir paskatinimų. Tokia situacija pasinaudos tie, kurie jau seniai eina pasirinktu keliu, tvirtai žino, ko nori iš gyvenimo. Turėsite daug energijos ir, elgiantis ekspansyviai, idėjos įgyvendinimas tikrai neužtruks. Kad gautumėte maksimalią naudą, finansinius reikalus tvarkykite paskutinę mėnesio savaitę. Visą mėnesį meilės nuotykiai bus aistringai malonūs. Taip kad tie, kurie nepatenkinti savo asmeniniu gyvenimu, drąsiai galite viską pakeisti į geresnę pusę. Palankus metas šeimos iškilmėms, vestuvėms.

Žuvys

Didelių projektų, reikalaujančių daug išteklių, geriau nesiimkite, tačiau smulkius ir vidutinius jūs atliksite greitai, nagingai, profesionaliai. Pirmą mėnesio pusę būsite apipiltas darbo pasiūlymais, tad galite turėti net kelias veiklas, kurios atneš žymią finansinę naudą. Visais atvejais piniginiai reikalai ženkliai pagerės. Visą balandį būsite patrauklūs priešingai lyčiai, tad galite tuo pasinaudoti ir susirasti tinkamą žmogų ar sustiprinti senus meilės ryšius. Antroje mėnesio pusėje būkite atsargesni – padidėjęs jautrumas, nervingumas gali sutrukdyti lipti karjeros laiptais, o kolegų tarpe atrodysite, kaip pasipūtęs povas arba viskuo nepatenkintas nuoboda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)