Šios moterys deda daugybę pastangų, kad atrodytų kone dešimtmečiais jaunesnės. Žinoma, to reikalauja jų karjeros kino ir pramogų pasaulyje.

Štai Jenniger Aniston šiuo metu atsidavusi savo naujai aistrai – bokso treniruotėms. Tiesa, moteris jau anksčiau yra pasakojusi, kad stengiasi į dienotvarkę įterpti įvairiausias treniruotes, kurios kūnui neleidžia priprasti. Aktorė teigia, kad dabar savo kūne jaučiasi kur kas geriau nei tuomet, kai jai buvo dvidešimt.

Holivudo stilistas Phillipas Blochas dirbo su daugybe garsiausių moterų ir yra įsitikinęs, kad taip atrodyti šios moterys gali dėl keletos priežasčių: „Jų rankose – naujausios technologijos, jos gali pasinaudoti geriausiais serumais, injekcijomis, kremais ir pan. Be to, jos laikosi dietų, daug sportuoja. Tokiai išvaizdai palaikyti reikalinga visa stilistų, dietologų ir grožio specialistų komanda. Vis dėlto, jų išvaizda nėra kažkieno nuopelnas, šios moterys pačios dėl jos pragariškai daug dirba. Anksčiau pasiekus penkiasdešimtmetį tekdavo apsiauti šlepetes ir tapti nematoma, tačiau laikai pasikeitė, dabar 50-imt yra naujasis 30-imt.“

Jennifer Lopez

J. Lo ką tik baigė dešimties dienų iššūkį, kurio metu atsisakė angliavandenių ir cukraus bei dalijosi daugybe ištreniruoto pilvo preso bei švytinčios odos asmenukių.

Nors dainininkė nemažai nuopelnų dėl savo lygios odos priskiria genams, tačiau per dieną ji išgeria tris litrus vandens, nevartoja alkoholio ir kavos. Gražuolė vengia saulės, verčiau naudoja savaiminio įdegio priemones.

J. Lopez kasdien pasako sau, kad yra jauna. Moteris juokauja, kad tai turbūt skamba, kaip didžiausia nesąmonė, tačiau čia pat priduria, kad amžius yra tik mūsų galvose. Pažvelkite į stulbinančiai atrodančią Jane Fonda, sako J. Lopez.

Su dainininke jau tris dešimtmečius dirbantis stilistas P. Blochas teigia, kad ši moteris dirba iš peties: „Jennifer apsupa save jaunais žmonėmis, ji žino, kokia muzika dabar populiari, domisi mados naujienomis, naujausiomis dietomis bei sporto naujienomis. Ji dirba daugiau nei daugelis ją supančių. Ji niekada negalvoja apie save kaip apie tam tikro amžiaus moterį. Scenoje matote ją šokančią su dvidešimtmetėmis ir ji puikiai su tuo tvarkosi.“

J. Lopez pražilo būdama vos dvidešimties, tad kiekvieną mėnesį vyksta pas savo koloristę, o jei labai reikia – koloristė atvyksta pas ją į bet kurį pasaulio kampelį.

Dainininkė sportuoja bent keturis kartus per savaitę, dažnai ji tai daro su septyneriais metais jaunesniu savo vaikinu Alexu Rodriguezu. Pora mėgsta kikbokso, pilateso, jogos užsiėmimus bei jėgos treniruotes sporto klube.

Catherine Zeta-Jones

C. Zeta-Jones prisiekia, jog nėra pasidariusi nė vienos plastinės operacijos, o jos jaunystės paslaptis slypi paprastuose ir nebrangiuose produktuose, pavyzdžiui, argano aliejuje, kuriuo ji kiekvieną vakarą tepa plaukus ir veidą.

Moteris nevartoja alkoholio ir riboja angliavandenių kiekį. Ko gero, daugelį nustebins faktas, kad aktorė yra aistringa čečiotkos gerbėja ir reguliariai lanko šokio pamokas. Žinoma, be to ji taip pat sportuoja sporto klube.

Jennifer Aniston

Kaip ir J. Lopez, J. Aniston už lygią odą dėkoja genams, tačiau taip pat kiekvieną mėnesį keliauja pasidaryti kelis šimtus dolerių kainuojančių lazerio procedūrų veidui.

Vis dėlto, aktorė teigia, kad pagrindinės jos grožio paslaptys tėra vanduo, miegas ir kremas nuo saulės.

Retas paprieštarautų, kad su bikiniu J. Aniston atrodo tiesiog fantastiškai. Be jau minėtų bokso treniruočių aktorė atsidavusi jogai ir laikosi liesų baltymų dietos bei valgo daug vaisių bei daržovių. Moteris mėgsta užkandžiauti šaldytomis vynuogėmis, tačiau yra neabejinga ir meksikietiškam maistui.

„Valgau sveikai ir sportuoju, tačiau, jei noriu nusidėti – taip ir padarau“, – sako ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)