Avinas (kovo 21–balandžio 19 d.)

Avinai stresinėse situacijose jaučiasi pažeidžiami, o kartais net sunegaluoja.

Didžiausią įtampą jiems sukelia įkyrios mintys apie darbus, kurių niekaip nepavyksta padaryti. Kartkartėmis Avino ženklo atstovai mano, kad pasaulis be jų tiesiog nustotų suktis, todėl dažnai rizikuoja pervargti ir išsekti.

Jausdami įtampą Avinai gali tapti agresyvūs ir nepajėgūs priimti kokių nors sprendimų.

Kaip priemonę nuo streso astrologas siūlo bent dieną per savaitę kaip reikiant pailsėti nuo visų rūpesčių.

Atsipalaiduoti šiam ugnies ženklui padeda vandens sportas, pavyzdžiui, plaukimas arba irklavimas. Be to, Avinai mėgsta greitą tempą, todėl jiems naudinga pabėgioti.

Jautis (balandžio 20–gegužės 20 d.)

Tvirtai ant žemės stovintys Jaučiai mano, kad visada turi demonstruoti kompetenciją ir išmanymą, todėl susidūrę su problemomis arba sunkesnėmis užduotimis ima baimintis, kad nespės su jomis susidoroti arba tinkamai išspręsti.

Jaučiams sunkoka prisitaikyti prie pokyčių, ypač jei jie susiję su persikėlimu į naują būstą ir šeimos tradicijomis.

Stresą jiems sukelia ne tiek reikalavimas atsisakyti įpročių, kiek būtinybė taikstytis su nauja tvarka.

Norėdami nusiraminti, jaučiai turėtų daryti tai, kas džiugina jusles. Labai rekomenduotinos grožio procedūros, vaido masažai, aromaterapija. Net plytelė gero šokolado turėtų padėti.

Dvyniai (gegužės 21–birželio 20 d.)

Dėl ypač sparčių mąstymo procesų, užplūdus emocijoms arba jausdami įtampą Dvyniai yra linkę berte berti žodžius, o sunervinti juos gali net menkiausia smulkmena, kaip antai lėto būdo žmonės, rašybos klaidos arba niekur neskubantis taksi vairuotojas.

Norėdami nusiraminti Dvyniai turėtų išsijungti telefoną, atlikti jogos pratimų arba užsirašyti į dailės užsiėmimus, kuriuose galėtų tylomis kūrybiškai dirbti.

Dėl pomėgio daug kalbėti, Dvyniams turėtų tikti ir kūrybinis rašymas, stiprias emocijas pajungiantis minčių raiškai.

Vėžys, liūtas, mergelė


Vėžys (birželio 21–liepos 22 d.)

Vėžiai ypač jautriai priima kritiką ir
reaguoja į kitų žmonių spinduliuojamą energiją.

Šio Zodiako ženklo atstovams labai svarbus saugumo jausmas. Kadangi pasijutę nesaugūs jie ima nervintis, stresą gali patirti atsidūrę nežinomoje vietoje arba tarp nepažįstamų žmonių.

Užuot užsisklendę savyje, Vėžiai, anot astrologo, turėtų informuoti aplinkinius apie savo norus ir poreikius.

Nusiraminti po patirto streso Vėžiams padeda malonūs potyriai ir atsiribojimas nuo bet kokių dirgiklių.

Vidinę ramybę gali pavykti susigrąžinti pasinėrus į prisiminimus, vartant nuotraukų albumus, skaitant kadaise rašytus meilės laiškus.

Liūtas (liepos 23–rugpjūčio 22 d.)

Liūtams svarbu jausti, kad gali kontroliuoti situaciją ir pakreipti įvykius sau palankia linkme.

Suvokdami, kad aplinkybės jiems nepavaldžios, Liūtai patiria stresą. Šio Zodiako ženklo atstovai turi žinoti, kad yra savo likimo šeimininkai, be to, ir kitus gali priversti elgtis taip, kaip patys nori.

Visgi Liūtams patariama kartkartėmis susilaikyti nuo iniciatyvos ir leisti kitiems priimti sprendimus.

Nusiraminti padės mėgstama veikla, kuria galima užsiimti vieniems: kuo mažiau žmonių joje dalyvaus, tuo geriau pavyks atsipalaiduoti.

Mergelė (rugpjūčio 23–rugsėjo 22 d.)

Mergelės ženklo atstovai – bene labiausiai nerimastingi iš visų Zodiako ženklų.

Daugiausia problemų Mergelėms kyla dėl polinkio nuolatos viską permąstyti. Dėl perdėto organizuotumo, netvarka ir disciplinos stoka šio Zodiako ženklo atstovams gali kaipmat sukelti stresą.

Mergelėms patartina pasistengti leisti įvykiams tekėti sava vaga, o norint nusiraminti, užsiimti kokia nors protą užimančia veikla, pavyzdžiui, paskaityti įtraukiantį romaną, rašyti tinklaraštį arba įgyvendinti kūrybinius sumanymus.

Taip pat patartina padaryti ką nors ekspromtu. Rekomenduojama ir joga, nes ji ugdo paklusnumą.

Svarstyklės, skorpionas, šaulys


Svarstyklės (rugsėjo 23–spalio 22 d.)

Svarstyklėms įtampą kelia jų atžvilgiu nesąžiningas elgesys, ypač tada, jei pačios yra tvirtai apsisprendusios, kaip derėtų elgtis konkrečioje situacijoje.

Dėl polinkio analizuoti visus galimus variantus Svarstyklėms sunku priimti spontaniškus sprendimus, bet jei tai būtina, jos jaučia įtampą.

Atsipalaiduoti, pasak astrologo, Svarstyklėms pavyksta kokioje nors prabangioje aplinkoje: ištaiginguose apartamentuose, penkių žvaigždučių viešbutyje, išpuoselėtame sode ar net prašmatnių drabužių parduotuvėse.

Svarstykles raminančiai veikia ir tvarka. Šio ženklo atstovus žavi aistros ir stiprūs jausmai, todėl nuo įtampos juos gelbsti ir romantinės komedijos.

Skorpionas (spalio 23–lapkričio 21 d.)

Skorpionai – ypač labilios psichikos asmenybės. Pajutę gręsiančius nesklandumus, jie tuojau pat ima nervintis.

Stresą darbe Skorpionams gali kelti terminai, nes jiems svarbu ne kuo greičiau atlikti užduotis, o tinkamai susikaupti. Skorpionams patariama atvirai pasakyti viršininkui savo poreikius ir galimybes, o tada pamėginti rasti abiem pusėms tinkamą sprendimą.

Stresą šio ženklo atstovams padės įveikti muzika, ypač tokia, kuri veikia emocijas.

Kadangi Skorpionai labai aistringi, nusiraminti jiems padės ir seksas.

Šaulys (lapkričio 22–gruodžio 21 d.)

Kad ir ką bedarytų, Šauliams svarbu jaustis laisviems ir nevaržomiems. Jie nesitaiksto nei su psichologiniu spaudimu, nei su veiksmų suvaržymu.

Stresą Šauliai gali patirti atsidūrę transporto spūstyje, dalyvaudami dalykiniame susitikime, kitaip sakant, tada, kai turi paklusti kieno nors valiai arba aplinkybėms.

Įtampą šio Zodiako ženklo atstovams kelia ir per didelė darbų bei asmeninių įsipareigojimų našta.

Pajutę įtampą Šauliai, pasak astrologo, turėtų išeiti pasivaikščioti.

Atsipalaiduoti tikrai padės naujų vietų tyrinėjimas, vakarienė egzotiškų patiekalų restorane arba domėjimasis įvairiomis gyvenimo filosofijomis. Šauliams būtina mankštintis, o norint atsikratyti įkyrių minčių, patariama išsikalbėti.

Ožiaragis, vandenis, žuvys


Ožiaragis (gruodžio 22–sausio 19 d.)

Ožiaragiai paprastai kelia sau itin aukštus reikalavimus.

Kadangi visada siekia kuo aukštesnių pareigų bei statuso, nuolatinį stresą Ožiaragiams kelia jų pačių nusistatyti terminai ir užsibrėžti tikslai.

Ilgai dirbdami viršvalandžius šio Zodiako ženklo atstovai gali atitolti nuo artimųjų ir pervargti – net jiems privalu pailsėti.

Geriausiai atsipalaiduoti Ožiaragiams pavyksta gamtoje. Labai patartinos ilgokos iškylos po kaimo apylinkes, žygiai į kalnus, kopimas uolomis, taip pat sodininkystė.

Vandenis (sausio 20–vasario 18 d.)

Vandeniai – tai didieji mąstytojai. Jie nepaliauja ieškoję naujų ir neįprastų sprendimų.

Vis dėlto noras pademonstruoti išradingumą gali ir pakišti koją. Intensyviai mąstydami Vandeniai gali pavargti, o išsekus jėgoms juos suima nerimas, kad nebespėsi laiku atlikti visų suplanuotų darbų.

Atsipalaiduoti Vandeniams gali padėti kokia nors nesudėtinga intelektinė veikla, pavyzdžiui, stalo žaidimai. Nuo gyvenimo rūpesčių pavyks atitrūkti ir skaitant mokslinę fantastiką.

Žuvys (vasario 19–kovo 20 d.)

Žuvims labai svarbus privatumas, o atsidūrę viešumoje jos neišvengiamai patiria stresą.

Žuvims sunku pasakyti „Ne“, be to, jos pernelyg stengiasi įsiteikti ir padėti net tiems žmonėms, kurie jų atžvilgiu nėra geranoriški.

Kaip priemonę nuo streso astrologas rekomenduoja meditaciją.

Nusiraminimui ir kūrybiniams Žuvų gebėjimams atsiskleisti labai tinka piešimas, dainavimas arba šokis. Susikurti privačią erdvę triukšmingoje aplinkoje kuo puikiausiai padės ausinės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją