Avinas

Metų pradžioje nėra prasmės be atodairos pulti į darbus – galima dar leisti sau savaitę patinginiauti ir pasilinksminti. Užtemimų periodu geriausia nieko naujo nepradėti. Nuo antros dekados vėl pulsite prie darbų ir dirbsite kaip užvestas. Tokia pozicija išsilaikys iki mėnesio pabaigos. Sausio viduryje svarbesnius sprendimus priimkite su didesniu atsargumu – verta įsiklausyti, ką sako jūsų vidinis balsas, tartis su artimaisiais. Pinigams uždirbti ar jų prasimanyti palankiausias laikas antra mėnesio pusė. Tuo metu spinduliuosite ypatinga energija – jūsų patrauklumui bus sunku atsispirti... Labai smagus laikas vienišiams.

Jautis

Mėnesio pradžioje būkite atlaidesnis kitiems – tvarka, kurią norite įvesti, šiaip ar taip bus įvesta, o bereikalinga erzelynė naudos neatneš. Mėnesio viduryje sudėkite paskutinius štrichus, apgalvokite niuansus ir tokiu būdu sudarysite sąlygas visus metus pragyventi be didesnės įtampos. Ugdykite valią kažko atsisakydami ar tiesiog pradėkite reguliariai daryti tai, ką reikia, bet labai nesinori. Naujos taisyklės, sistema dar ilgai jums neš sėkmę. Mėnesio pabaigoje atsisakykite nelauktų pasiūlymų, prašymų kažkur kažką investuoti ar jungtis į komandas, palaukite vasario.

Dvyniai

Galima pasidžiaugti, kad didžiausios problemos liko 2018-uosiuose, tačiau dalis persikėlė į šiuos metus. Mėnesio pradžioje bus lengviau, tačiau sausiui įpusėjant teks įvertinti – pamatysite, kiek turite priešų ir kiek draugų, kurie gali ir nori atskubėti į pagalbą, kai kurie ryšiai savaime nutrūks. Apsivalysite savo aplinką. Kartais sunkumai tam ir duoti, kad žmogus galėtų pamatyti tikruosius draugus ir atskirti priešus. Na, bet vis tiek bus geriau ir linksmiau visose srityse, o sausio pabaigoje ir patys pajusite, kad pradėjo sektis.

Vėžys, liūtas, mergelė


Vėžys

Šis mėnuo jums yra vienas sudėtingesnių metuose, tad santykių aiškinimosi ir konfliktų vargu, ar išvengsite. Atkreipti dėmesį teks ne tik į šeimyninius santykius, bet ir darbinius ryšius. Mėginimas sudaryti ar pratęsti sutartis gali patirti visišką fiasko. Bendradarbiai, net nesislėpdami, kaišios pagalius į ratus. Na, bet visi geri ar blogi dalykai turi tendenciją baigtis, tad per daug nepergyvenkite, nes nuo vasario tikrai atsigausite, viskas stos į vietas. Sausį geriau neslidinėti ir šiaip neužsiimti tomis sporto šakomis, kur didesnė traumų tikimybė.

Liūtas

Metų pradžia tiesiog nuostabi – jums atsiveria horizontai ir tai, kas buvo toli, tampa arti. Imkitės veiklos ir ji bus sėkminga ištisus metus. Sausiui įpusėjant jūsų potencialas, sugebėjimai taps žymiai stipresni ir jums patiks tai, ką darote. Greičiausiai suvoksite, jog turite tam tikrų sugebėjimų, kurių anksčiau neturėjote. Jūs tarsi gimstate iš naujo, nauja meilės bei azarto banga užlies jūsų kūną. Mėnesio pabaigoje stebėsite pavydžius žvilgsnius. Didesnė tikimybė susilaukti vaikų.

Mergelė

Didžiausios problemos jau praėjo, tad galite dalinai atsipūsti. Tačiau šis periodas skirtas permainoms, kai susidarys sąlygos keisti nusistovėjusią tvarką, taisykles, įpročius, o permainos visada koja kojon žengia su nerimu, abejonėmis. Na, bet jusų sugebėjimas inteligentiškai išmanevruoti bet kokiose situacijose nesukels ypač didelio diskomforto. Daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, žmonėms, kurie jus myli, nes vasarį visiškai neturėsite laiko. Rinkitės, sau netipiškas atostogas arba tokią vietą, kurioje dar nebuvote, bet seniai planavote pabuvoti.

Svarstyklės, skorpionas, šaulys


Svarstyklės

Metų pradžia tikrai sudėtinga – jūs jausite spaudimą, apribojimus, kuriuos norėsite įveikti naudodamiesi savo autoritetu ar statusu. Matyt, šiuo metu taip turi būti, nes dievai duoda nešti tik tokią naštą, kuri nėra per sunki, taigi su viskuo susidorosite labai sėkmingai ir mėnesio pabaigoje pasijusite lyg iš naujo atgimę. Net tie, kurie nepritarė jūsų veiksmams, pamatys, kad priėmėte teisingus sprendimus. Svarbiausia visą pirmą sausio dešimtadienį nepulti į kraštutinumus, o laikytis aukso vidurio.

Skorpionas

Šventinė nuotaika jus lydės dar visą savaitę po švenčių. Jausis pakili nuotaika, gera savijauta. Panaši situacija tęsis visą mėnesį, tad galite nusiteikti gausiai naudingai veiklai, kurioje jausitės puikiai ir sulauksite nemažo atlygio. Geras metas įtvirtinti savo valdžią, įtaką. Įtvirtinsite darną ir susikalbėjimą ne tik darbe, bet ir šeimoje. Nusimato sveikatos pagerėjimas. Mėnesio eigoje sulauksite gerų žinių.

Šaulys

Puikūs metai ir sausis yra vienas geriausių mėnesių. Jums įprasta mąstyti, žiūrėti į pasaulį plačiau, bet dabar jūsų akiratis bus dar platesnis ir galimybės žymiai didesnės. Ypač tai pajausite sausiui įpusėjus, kai energija pradės veržtis per kraštus ir viskas bus pasiekiama lengviau. Ypač stipriai pajus tie, kurie turi savo viziją, tikslą ar projektą, o tie kurie dar buvo neapsiprendę, turės galimybių sukurti ir realizuoti savo planus iki pat vasario vidurio. Puikiai seksis meilės reikalai ypač tiems, kurie jautėsi vieniši.

Ožiaragis, vandenis, žuvys


Ožiaragis

Tai vienas stipriausių laikotarpių metuose, pirmą sausio savaitę būsite veikiami užtemimo. Tai ypač jau tie, kurie gimė pirmą mėnesio dešimtadienį. Antrą mėnesio pusę būsite linkę aiškintis santykius darbe ir namie. Galite sukurti prielaidas ilgalaikiui konfliktui, kai nukentės nekalti žmonės ir patys tapsite aplinkybių auka. Geriausia įvedinėjant tvarką pradėti nuo savęs. Silpnesnio būdo – pasyvieji ožiaragiai gali sukilti prieš nusistovėjusią tvarką ir mėginti išsiveržti į laisvę. Viskas labai gerai, tik nepamirškite, kad laisvė, visada reiškia ir žymiai daugiau atsakomybės.

Vandenis

Jau pirmomis sausio dienomis pajausite vidinę harmoniją, kuri mėnesio eigoje tik stiprės. Šeimoje nusistovės harmoningi santykiai, vienišiai gali sumanyti tuoktis. Šis periodas labai palankus dirbantiems su žmonėmis, darbas puikiai seksis, jūsų talentai bus pripažinti, honorarai užtikrinti. Palankus metas susiplanuoti naują veiklą ar ieškoti kito darbo. Tie, kurie nors kartais prisėda prie vadovėlių, kad išmoktų kažko nauja, pajus, kad viskas galvoje lengviau lieka. Taigi ir studentams bei mokiniams labai geras laikas laikyti egzaminus ar įskaitas.

Žuvys

Šiuo metu geriausia naudotis savo paties sugebėjimais, jėgomis ir nelaukti jokios pašalinės pagalbos. Dabar bet koks patarimas gali įnešti sumaištį ir diskomfortą. Antrą mėnesio pusę teks pakovoti už savo ateitį. Tai gali būti naujo darbo paieška, darbe dėl posto ar tiesiog noras išsaugoti santykius, šeimą. Šiuo metu palankiausia daugiau ilsėtis, patinginiauti, gal, net savaitėlę paatostogauti. Svarbiausia nekreipti dėmesį į tuos, kurie jūsų nemėgsta, nes jautrios žuvelės labai sureikšmina apkalbas. Na, bet tie, kuriuos laikote draugais, jums suteiks pasitikėjimą savimi, jausitės turintys stiprų užnugarį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)