Avinas

2019 metai iš Avinų pareikalaus kokybiško sąmonės šuolio dvasiniame vystymęsi, antraip jų laukia profesinės veiklos ar karjeros krizė. Pakėlę savo dvasinį lygį į naujas aukštumas sulauks pripažinimo, išsiplės įtakos sferos, profesinis kilimas vyks lengviau ir greičiau. Gali kilti klausimas, kaip tai pasiekti.

Tiesiog 2019 metais pradėkite mokytis kažko naujo, jums neįprasto. Šie metai nėra palankūs kovoti dėl valdžios, įsitraukti į organizacijų veiklą, geriau likti pasyvesniems ir mokytis, mokytis...

Avinams palankiausia veikla, kuri šiais metais atneš pelno ir sėkmės, bus pirkimai-pardavimai.

Sudėtingesnis metų laikas, kai reikia būti atsargesniems, tai antra rugsėjo pusė ir spalis, tuo metu nieko naujo nepradėkite, nerizikuokite.

Geriausias metų laikas atostogauti su mylimu žmogumi ar šeima bus antra liepos pusė ir visas rugpjūtis.

Jautis

Šie metai Jaučiams atneš didžiulę valios jėgą, stiprybę, išradingumą. Puikus laikas naujų projektų pradžiai, kurie ateityje gali sudaryti prielaidas dideliam praturtėjimui, ypač, tai pajus aktyvieji, vietoj nenustygstantys jaučiai. Na, bet ir lėtesni, pasyvesni jaučiai gali tikėtis nemenkų likimo dovanų, tiesiog visi gaus ženkliai daugiau, pagal jau pasiektą gyvenimo lygį.

Palankios visos veiklos, kur būtina turėti daugiau valios (mokintis, sportuoti, lieknėti ir t.t.)

Sėkmingas periodas mokslininkams, tyrinėtojams, stambiems politikams ir finansistams, lyderiams. Palankūs metai, bet kokiems aktyviems žingsniams, protingai rizikai, naujoms pažintims.

Visus metus bus jaučiamas stiprus gyvybinės energijos antplūdis, kuris sveikiems žmonėms reikšis kaip kūrybingumas, darbštumas, o silpnesnės sveikatos žmonėms suteiks ženkliai geresnę sveikatą ar visišką pasveikimą.

Atostogauti, pramogauti palankiausia pirma vasaros pusė ir rugsėjis. Sudėtingesnis laikotarpis, kai reikia būti atsargesniems – rugpjūtis, spalis bei lapkritis.

Dvyniai

Dvyniai turės dėti daugiau pastangų, kad susigaudytų juos supančioje realybėje. Teks sutelkti visą savo intuiciją, kad šiais metais sugebėtumėte atskirti melą nuo tiesos. Ypač turėtumėt sekti įvykius, kurie vyksta darbe, kad nebūtumėte įtraukti į nepelningą verslą ar prastai apmokamą veiklą. Apgaulė gali glūdėti artimiausioje aplinkoje.

Na, bet puikiai jausitės šeimoje, partnerystėje, palankūs metai susilaukti vaikų, anūkų. Šiais metais tikrai pajusit, kad jūsų namai - jūsų tvirtovė.

Nepalankūs metai slaptiems sandoriams ar santykiams, kaip besislėptumėte, vis tiek yla išlys iš maišo. Ypač atsargiems reikėtų būti rugpjūtį, rugsėjį. Tuo metu suaktyvės jūsų visi slapti priešai.

Atostogoms ir pramogoms labai tiks vėlyvas pavasaris ir vasara iki rugpjūčio. Šiais metais išmintingiausia rinktis atostogas – viskas įskaičiuota, jokios rizikos.

Vėžys

Tapsite rūpestingesni, pareigingesni, pajusite poreikį užsiimti labdaringa veikla ir nesvarbu, remsite tūkstančiais ar tiesiog kukliai padėsite vargstantiems kaimynams. Jūsų asmeniniai kontaktai darbe atneš nemažą naudą. Netikėtai galite gauti svajonių darbą. Visi geriausi dalykai, šiais metais, suksis apie darbą.

Šiais metais padidėjusi energija leis nuveikti daugiau darbų nei įprastai. Susidarys prielaidos pagerinti savo materialinę padėtį.

Tačiau šeimyniniuose, partnerystės santykiuose reikalingas atsargumas, lankstumas, begalinė išmintis – planuoti tikslai gali likti neįgyvendinti, o tai prives prie santykių atšalimo. Visus metus, tai daugiau, tai mažiau, nusimato asmeninio gyvenimo problemos ir nesusipratimai.

Atostogaukite nuo gegužės iki rugsėjo vidurio. Sudėtingesnis laikas yra sausis, vasaris bei rugsėjo antra pusė.

Liūtas

Visus metus liūtams bus palankus metas meilei, partnerystei. Viskas, kas susiję su asmeniniu gyvenimu taps maloniai svarbu. Palankus metas tuoktis, įsigyti nuosavą būstą ar ūkį, žodžiu, susisukti jaukų lizdelį. Padidėja tikimybė susilaukti vaikų ar vaikaičių. Taigi, sunkesnis periodas už nugaros, galite tikėtis likimo dovanų.

Laiminga pora

Darbe sulauksite pripažinimo, paskatinimo veikti, pajausite kūrybiškumo antplūdį. Todėl 2019 galite drąsiai atlikti įvairias pinigines operacijas, pirkti ar parduoti, finansuoti ar investuoti.

Jausitės gyvybiškesni, todėl laisvalaikį planuokit kuo aktyvesnį.

Jau sausio mėnuo jums parodys, kad atsirado naujos galimybės, todėl iškart imsitės ambicingesnių projektų. Dirbantys samdomą darbą pasijus galintys prisiimti daugiau atsakomybės ar užsibrėžti tikslą, gauti geriau apmokamą darbą.

Sudėtingesnis yra kovas, šiuo periodu saugokitės visko...

Atostogaukite birželio-rugsėjo mėnesiais. Aktyvesniems patartina liepos-rugpjūčio mėnesiais – tuo metu bus stipresni potyriai, emocijos.

Mergelė

Metai prabėgs labai turiningai, nes suksitės nuo ryto iki vakaro, atsikvėpti neturėsite laiko. Tokiais metais padedami tvirti pamatai ilgametei sėkmei.

Būsite linkęs palaikyti ilgalaikius kontaktus su skirtingo amžiaus žmonėmis, sugebėsite pasinaudoti jų patirtimi, gauti naudą.

Pirmą pusmetį savijauta gali būti prastoka, persekios slogios mintys, atrodys, kad viskas vyksta ne taip, bet realybėje reikalai klostysis gerai. Tai bus tik jūsų perfekcionizmo, savikritikos apraiškos, kurios antrą metų pusę kažkur išgaruos...

Šiuo laikotarpiu verta užsiimti kokiu nors hobiu, daugiau judėti, laiką leisti dideliame artimųjų rate. Vienuma šiuo metu yra netinkamas palydovas.

Rugsėjo pradžioje planuokite darbus metų pabaigai ir kitų pradžiai, tuomet pritrauksite daugiau sėkmės. Atostogaukite rugsėjo-spalio mėnesiais – tuo metu įgausite daugiau jėgų.

Svarstyklės

Šiais metais šeimyniniai reikalai gali tapti svarbesni nei darbiniai.

Santuokinis ryšys tai įsitemps tiek, kad vos netrūks, tai vėl stiprės, šiltės. Net ir nesusituokę partneriai niekaip negalės apsispręsti nori būti kartu ar skirtis. Na, bet geriau iki metų pabaigos nieko nekeisti, nes situacija gali pati savaime atsistatyti, santykiai normalizuotis.

Metų pradžioje vienišiams bus palankus laikas sutikti antrą pusę, metų pabaiga atsakys į klausimą ar tikrai tai tas žmogus...

Visus metus turėsit daug darbo, tai padės jaustis reikalingu, naudingu visuomenės nariu. Metų pabaigoje, net ir kukliausios svarstyklės supras, kad nori būti įvertintos pripažintos. Panašu, kad likimas patenkins jūsų poreikius.

Atostogaukite rugpjūtį-rugsėjį, tačiau mėgstantiems adrenaliną labiau tiks spalis.

Skorpionas

Kad viskas keičiasi į gerąją pusę, pajusit vos metams prasidėjus, tad visus metus galite sau leisti imtis atsakingesnės ar įdomesnės veiklos, naujo projekto. Verta imtis, net šiek tiek protingai rizikingų veiklų, nes energijos bus pakankamai, tikrai pavyks įgyvendinti visus planus.

Metų pabaigą pasilikite finišo tiesiajai – tuo metu pajėgumas bus aukščiausias, minimaliausios pastangos atneš maksimalius rezultatus.

Šeimoje jausite palaikymą, meilę, gali atsirasti poreikis šeimos „padidėjimui“, o gal tiesiog įsigysite augintinį. Kaip bebūtų, šeimoje atsiras naujų narių.

Jausite poreikį padėti kitiems, dalyvauti religinėje ar labdaringoje veikloje. Galite sau netikėtai, pradėti domėtis dvasine veikla, tik saugokitės sektų, nes šiais metais pulti į fanatizmą bus lengviau nei bet kada, o skorpionai turi tokį palinkį.

Sveikatos stovis bus puikus, tad įvairios dietos ar ribojimai yra nereikalingi – daugiau laiko skirkite pramogoms. Atostogaukite birželį arba rugpjūtį.

Šaulys

Šie metai jums bus puikūs, ypač tiems šauliams, kurie sėkme paskutiniais metais negalėjo pasigirti. Visus metus jausis plėtros tendencija. Aplinkybės bus palankios bet kokiems progresyviems žingsniams, tad daugelis tikslų bus pasiekta, pakankamai lengvai. Tikslinga pradėti nuosavą verslą.

Skirtingai, negu kitais laikotarpiais, šis pasižymi tuo, kad pradėto verslo pradžia bus sėkminga, o eiga vyks be didesnių trugdžių.
Apetitas ateina bevalgant, taip ir šiais metais su turtu, pinigais, atsiras noras ir galimybės taupyti, kaupti, tik nepulkit į kraštutinumus, visų pinigų į kojinę nesukiši, reikia ir pagyventi...

Deja, taip tas gyvenimas surėdytas, kad, kai sekasi pinigai su meile – bėdelės. Taip ir jums – meilės reikalai šiais metais, labai vidutiniški, na, bet dovanos, kad ir kuklios, labai stiprina draugystę, taigi, dovanokite, kad artimieji galėtų džiaugtis nors dovanomis, kol jūs darbe , darbe, darbe...

Sveikata turės tendenciją gerėti, tačiau galimas apsinuodijimų pavojus, visus metus žiūrėkite ką ir kiek valgote, ką ir kiek geriate. Atostogaukite liepą bei pirmą rugpjūčio pusę.

Ožiaragis

Jūs reikalausite daug iš savęs, to paties norėsite ir iš kitų.

Nusimato daug darbo, veiklos, bet ne visada jus tenkins atlygis, todėl šiais metais Ožiaragiams palankiau būti samdomu darbuotoju nei turėti savo verslą ar privačią praktiką.

Tapsite atsargesni, nebūsit linkę rizikuoti, tikrai, šiais metais matuosite dešimt kartų prieš kirpdami. Plėtimuisi metai nėra palankūs, bet ką jau esat sukaupę tikrai išlaikysit savo rankose.

Visus metus, galite jausti sunkesnį emocinį foną, bet tai bus labai subjektyvūs pojūčiai, reikalai klostysis ženkliai geriau nei jums atrodys.

Puikūs metai aktyviam poilsiui – kalnai, dykumos, stepės... Naujos pažintys, užsimezgusios šiais metais, gali tęstis ilgus metus ir atnešti daug naudos.

Asmeniniame gyvenime gražios permainos vienišiams, galų gale sutiksite savęs vertą žmogų.

Atostogaukite rugpjūčio pabaigoje ar rugsėjo pirmoje pusėje.

Vandenis

Visi metai bus pakankamai sėkmingi, nusimato daug judėjimo, kelionių, naujų patirčių.Sėkmės sulauksite visose srityse.

Metų pradžia iki kovo bei vasara bus pats darbingiausias laikotarpis – aktyvuosis kūrybiškumas, išradingumas, iš viršininkų sulauksite pripažinimo ar paskatinimo. Bus pasiūlytos naujos pareigos su ženkliai didesne alga. Pastebėsite į jus nukreiptus pagarbius žvilgsnius.

Visus didžiuosius metų planus stenkitės įgyvendinti iki vasaros pabaigos, o nuo rugsėjo stenkitės dirbti tik rutininus darbus, nereikalaujančius didesnių pastangų, nes metų pabaiga bus ne tokia palanki savirealizacijai.

Asmeninis gyvenimas gali pateikti siurprizų, tiek gerų tiek prastesnių, visas šeimynines problemas lengvai išspręsite iki spalio mėnesio. Stiprės ryšiai su artimaisiais, atsiras didesnis noras bendrauti.

Atostogaukite birželį ar rugsėjo mėnesiais.

Žuvys

Šiais metais, norint sugauti didesnę žuvį, teks įdėti ženkliai daugiau pastangų nei prieš tai buvusiais metais. Todėl šių metų užduotis žuvims – išmokti įvertinti rizikas. Sugebėti suprasti kiek kas ko vertas ir kokia tikroji dalykų kaina. Gi labai nesinori permokėti..., o rizika bus didelė. Na, bet užsidarius durims, atsivers langas, galimybės dirbti ir uždirbti tikrai bus, tik nepatingėkite jų išnaudoti.

Daugeliui žuvų, šiais metais, prasideda dar nepažintas gyvenimo etapas, pradėsite pažinti, mokytis naujų dalykų, atsiras nenumaldomas poreikis kardinaliai keisti savo gyvenimą. Ypač jaunos, neturinčios įsipareigojimų žuvys turėtų kritiškiau vertinti permainų poreikį.

Viską mesti ir išvažiuoti į pasaulio kraštą labai smagu mėnesiui, pusmečiui, bet po to tenka grįžti į realybę.

Na, bet su meile tikrai bus smagių dalykų, jausmų daug, jausmai gilūs, o tai žuvims tikra atgaiva.

Atostogaukite liepą – tuo metu harmonija su mylimu žmogumi atsiskleis maksimaliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)