Australė dalijasi savo grožio paslaptimis ir pasakoja, kaip sportuoja bei ką valgo.

„Kasdien valgau labai skirtingą maistą, tačiau laikausi subalansuotos dietos ir sveikai maitinuosi. Stengiuosi nevartoti perdirbto cukraus turinčių produktų bei nenugriebto pieno, nes tai kenkia odai“, – pasakoja Brooke Hogan.

Kasdien prieš pusryčius mergina išgeria šilto vandens su citrina. Pusryčiams ji valgo košę su uogomis arba skrebutį su kiaušiniu. Pietums B. Hogan dažniausiai renkasi vištienos salotas ar suktinuką, o vakarienei daržoves su mėsa ar žuvimi.

Grožio rutina

„Atminkite, kad jūsų oda yra organas, kurį reikia pamaitinti tam tikromis medžiagomis, kurios padės jai švytėti. Tokie paprasti dalykai kaip subalansuota dieta, daug vandens ir pakankamai miego yra raktas į gražią odą. Turite laikytis šio režimo ir įsitikinti, kad nenaudojate produktų su agresyviomis cheminėmis medžiagomis“, – teigia mergina.

B. Hogan prieš naktį veido odą nusivalo du kartus, kad būtų įsitikinusi, kad tikrai gerai nusivalė makiažą bei per dieną susikaupusius nešvarumus.

„Taip pat visada pasitepu kremu nuo saulės, renkuosi 50 SPF.“

Sportas

Modelis stengiasi sportuoti įvairiai: kartais renkasi pilatesą, o kartais aukšto intensyvumo treniruotes.

„Sportas yra mano laikas sau, kai apie nieką negalvoju ir atsigaunu bei pakraunu savo kūną bei protą. Sportuoju 4-6 kartus per savaitę, priklausomai nuo to, ar tuo metu keliauju, ar ne. Manau, kad labai svarbu rinktis skirtingas treniruotes, tokiu būdu netaps nuobodu“, – sako B. Hogan.

Mergina pripažįsta, kad kai visai neturi laiko sportui, tiesiog išeina dešimtį minučių pasivaikščioti arba atlieka tempimo pratimų.

Kasdienė rutina

„Stengiuosi visuomet atsikelti anksti ir pajudėti. Nusistatau žadintuvą maždaug 6:15 ryte ir apie 7 val. nueinu į pilateso treniruotę. Po sporto visuomet išgeriu kavos su migdolų pienu ir grįžtu namo valgyti pusryčių“, – savo dienos pradžią apibūdina gražuolė.

Mergina atskleidžia, jog kiekvieną vakarą ji sudaro kitos dienos darbų sąrašą, tad užmiega žinodama, ką reikės nuveikti.

„Dažniausiai valgau vakarienę maždaug puse septynių vakaro, o į lovą stengiuosi atsigulti ne vėliau nei devintą – noriu užmigti vėliausiai 22 val. vakaro“, – sako B. Hogan.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)