Jis su ja jau pusę metų gyvena kartu ir visur viešai rodosi, o savo vaiką baigia užmiršti, retai pas jį atvažiuoja. Atvažiavęs pabūna valandą, kurią visą laiką praleidžia į telefoną „įlindęs“. Mes niekada nesipykome, tačiau vyras pasikeitė atsiradus vaikui nors jis ir buvo planuotas.

Darius Ražauskas

Atsako santykių ekspertas Darius Ražauskas.

Sveiki,

Klausimas, ką jums toliau daryti?

Galima likti aukos pozicijoje. Ji kenksminga jūsų sveikatai ir psichikai. Galima į situaciją žiūrėti iš vidinės mokinio pozicijos. Ko mane moko šita situacija? Kaip aš galiu augti ir panaudoti tai sau?

Psichologas Olegas Gadeckis savo knygoje „Likimo dėsniai“ gražiai aprašo, kaip pereiti iš aukos pozicijos į mokinio. Pasinaudokite ten esančiomis rekomendacijomis. Atleidus vyrui ir pasirinkus kitą situacijos vertinimo strategiją, mes išsilaisvinsime nuo praeities.

Kaip rodo patirtis, dažnai santykių pataisymui to pilnai užtenka. Priimti įvykusią situaciją, atleisti dalyviams ir pradėti jaustis dėkingai už ją likimui. Detales, kaip tai galima padaryti, rasite knygoje.

Kartais pakeitus savo požiūrį į situaciją mums atsiveria kiti keliai. Galimas ne tik santykių pagerėjimo, bet ir vyro noro grįžti variantas.

Pabandykite. Neturite, ko prarasti.

Nesutariate su antrąja puse ar nežinote, kaip elgtis susiklosčiusioje situacijoje? Siųskite savo išsamų santykių problemos aprašymą ir gaukite Dariaus Ražausko patarimą. Anonimiškumą užtikriname.

include("/www/delfi/php/local/formAdmin/gen/265.inc"); ?>

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)