Ne išimtis ir grožio salonas, kurį išsirinkti gali būti tikras iššūkis, ypač žinant, kad teks pakloti nemenką pinigų sumą. Su tokiais prekės ženklais kaip „Dolce & Gabbana“ bei „Burberry“ dirbusi ir daugiau nei penkioliką metų patirties sukaupusi makiažo bei plaukų specialistė, grožio studijos savininkė Miabella Ristorp dalijasi patarimais, kaip išsirinkti geriausią grožio saloną ir atskleidžia, ką pastebėjus reikėtų bėgti neatsisukant.

Anot M. Ristorp, pirmiausia derėtų paklausinėti rekomendacijų: „Jei žinote, kad tame salone kerpasi jūsų patenkinta draugė, tuomet greičiausiai nenusivilsite ir jūs.“

Kitas svarbus dalykas – kokius produktus salonas naudoja. Kuo jie natūralesni – tuo geriau. „Pavyzdžiui, mes naudojame kiek įmanoma natūralesnius dažus be amoniako. Jie taip nekenkia plaukams, o žmonės dažnai turi karčios patirties dėl plaukų spalvos ar jiems padarytos žalos, tad geros priemonės išties svarbu“, – sako specialistė.

Taip pat svarbu atkreipti dėmesį ir į kirpėjo ar kirpėjos išvaizdą: „Jei jie patys gali pasigirti gražiais plaukais, tuomet jie turėtų būti ir puikūs kirpėjai. Žinoma, svarbu ir tai, kad jie nuolat atnaujintų savo žinias.“

Kaip „raudoną vėliavėlę“ M. Ristrop išskiria kirpėją, kuri(s) neklausia jokių klausimų.

„Jei iškart atėjus jus puola vesti plauti galvos prieš tai neuždavus jokių klausimų – tai jau pavojaus skambutis. Geras kirpėjas prieš darbą turi išsiaiškinti kaip įprastai prižiūrite plaukus“, – sako specialistė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)