M. Bellucci galvą trenka vos du kartus per savaitę ir ne dažniau. Gražuolė taip pat vengia džiovinti plaukus džiovintuvu ir naudoja alyvuogių aliejų jiems pamaitinti.

Moters manymu, sveika ir graži oda yra svarbiausias puikios išvaizdos komponentas, tad kaip ir daugelis kitų ji stengiasi gerti daug vandens, o ryte prausiasi po vėsiu vandeniu.

M. Bellucci nemėgsta storo sluoksnio makiažo, tad stengiasi kuo mažiau dažytis, o tai pastebima ir renginiuose, kuriuose ji dalyvauja. Moters manymu, joks makiažas neturėtų užgožti natūralaus grožio. Labiausiai ji išryškina akis, o vakarais nepamiršta gerai nusivalyti makiažo ir pamaitinti odos.

Aktorė ypač rūpinasi lūpomis – jas nuolat drėkina. „Jomis juk valgome, kalbame, bučiuojamės“, – sako aktorė. Tiesa, vienai taisyklei M. Bellucci nusižengia. Moteris išduoda, kad kartais mėgsta pasilepinti saulės voniomis nors ir žino, kaip tai kenkia odai.

Gražuolė nėra apsėsta sveikos dietos ir nevengia suvalgyti picos ar makaronų, tačiau teigia, kad pagrindinė taisyklė yra nepersivalgyti. Mažos porcijos ir jokio kaltės jausmo! Tiesa, toks požiūris reikalauja šiek tiek daugiau judėjimo, siekiant išlaikyti dailias kūno linijas, tad aktorė keturis kartus per savaitę praleidžia po 45 minutes plaukiodama baseine. Be plaukiojimo M. Bellucci kasdien praktikuoja jogą ir tiki, kad tai padeda ne tik kūnui, tačiau ir išvalyti mintims.

„Nenoriu kasdien sunkiai treniruotis ir nuolat stebėti, ką valgau. Nenoriu jaustis tarsi robotas. Aš niekada nebūsiu liekna ir esu gana tingi. Dievinu valgyti, tokia esu“, – yra sakiusi moteris.

Paklausta, kaip numesti kelis kilogramus, M. Bellucci juokauja: „Verčiau apsirenkite juodai, tai daug smagiau nei keltis 5 ryto ir plušėti sporto salėje!“

Pasak aktorės, grožis ir laimė priklauso nuo gebėjimo priimti save.

„Visuomet jaunoms merginoms sakau, kad išmoktų mylėti savo kūną. Idealas neegzistuoja, tad apkūni moteris ne ką prastesnė už liekną. Tiesiog reikia išmokti priimti save tokią, kokia esi. Aš save priimu ir priimu faktą, kad tobulybė neegzistuoja, ir jos nesiekiu“, – sako ji.

„Jokiu būdu nenorėčiau vėl būti 20-ies. Dabar esu kur kas laimingesnė nei buvau tuomet. Tokio amžiaus mes dar tik imame save pažinti, aiškinamės, ko norime, kenčiame nuo abejonių. Dabar aš tiksliai žinau, ko noriu ir ką galiu gauti. Aš myliu gyvenimą ir tai – didžiausia mano grožio paslaptis“, – teigia M. Bellucci.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)