Avinas

Šiuo laikotarpiu verta pasirūpinti savo prestižo, autoriteto išsaugojimu, nes susidarys pavojus jūsų reputacijai. Suaktyvėję priešai mėgins pakenkti. Šiuo periodu reikia vengti konfliktų ir į apkalbas nekreipti dėmesio, o jų bus pakankamai. Lapkritį tikslai gali būti nepasiekti, bet gruodį viskas susidėlios taip, kaip jūs ir planavote. Šį mėnesį jūsų prašys finansinės paramos, paskolos ar labdaros, teks įdėti daug pastangų, kad išvengtumėte priverstinio finansavimo. Šiaip ar taip, lapkritį išlaidų turėsite nemažai. Ramybę rasite tik artimųjų rate. Jei galite, nors kelioms dienoms išvažiuokit pailsėti. Mėnesio pabaigoje gausite gerą žinią.

Jautis

Pirmą lapkričio pusę jausite didesnį viršininko dėmesį, tad verta būti apdairesniu, dėmesingesniu ir visą savo darbą atlikti be priekaištų. Antroje lapkričio pusėje jūsų pastangos bus vainikuotos aukštu įvertinimu ir patys jausitės pakylėti bei patenkinti. Šeimoje nusistovės nuoširdūs, supratingi santykiai. Bus miela ir ramu. Daug džiaugsmo suteiks vaikai. Jauni jaučiai gali susilaukti planuotų ir neplanuotų vaikų, tad būkite budrūs. Tuoktis geriau pirmoje mėnesio pusėje, visas kitas šeimos iškilmes švęskite antoje lapkričio pusėje.

Dvyniai

Lapkričio pradžioje jūsų aktyvūs veiksmai bus sveikintini ir prasmingi, tačiau vėliau susidursite su nuomonių skirtumais – geriausia būtų rasti aukso vidurį, nes veikiant savarankiškai klaidų neišvengsite. Mėnesio pabaigoje pajausite savo aplinkos spaudimą, stebėkite ženklus, keiskite taktiką, strategiją. Spaudimas galimas darbe ir artimame šeimos, draugų rate, teks išmokti pasipriešinti, pasakyti tvirtą "ne". Šiuo periodu teks peržiūrėti savo įsitikinimus, vertybių skalę. Nuo antros mėnesio pusės prasidės labai smagus laikas.

Vėžys, liūtas, mergelė

Vėžys

Teks atlikti tuos darbus, kurių jūs ir neplanavote, tačiau nenusiminkite, bosas jūsų pastangas įvertins. Greičiausiai tai bus tik pliusas, o ne konkretus didesnis skaičius jūsų algalapyje. Mėnesio pabaigoje didesnį pasitenkinimą suteiks aktyvi veikla, tad verta pasidomėti abonementu sporto salėje. Verta būtų retkarčiais papasninkauti, mat virškinimo sistemos darbas bus šiek tiek sumažėjęs ar padidėjęs - išsibalansavęs. Svarbiausius darbus atlikite pirmą mėnesio pusę. Periodo pabaiga tinkama atostogoms ar trumpai kelionei.

Liūtas

Lapkričio pirmoje pusėje savo aplinkoje jausite nežymią įtampą, pasipriešinimą jūsų sprendimams, kurie jus privers įsitempti ir pakovoti. Tačiau mėnesiui įpusėjus atsiras naujos galimybės, susidarys prielaidos šias problemas įveikti be kovos. Tad mėnesio pabaigoje galėsite mėgautis pasiektais rezultatais. Antrą lapkričio pusę pasinaudokite palankia situacija ir pasiplanuokite kitų metų veiklą – tai ateityje atneš didelę naudą. Periodo pabaigoje pajusite, kad sėkmė grįžta iš atostogų. Nusimato naujų meilės romanėlių, intrigėlių.

Mergelė

Imkitės tik tos veiklos, kuri jums yra įprasta, tikrai išmanote tai, ką darote. Antraip gali būti rimtesnių nesusipratimų, kaltinimų nemokėjimu dirbti ir panašiai. Šiuo metu reikia dirbti rutininius darbus, o sudėtingesniems, turintiems tam tikrų specifinių niuansų, suburti komandą, tai problemai spręsti. Mėnesio pabaigoje gali kilti konfliktas, nesusipratimas, kuris turės tendenciją nesibaigti ir nesibaigti, būkite budrūs, kad nepasiduotumėte provokacijai. Puikus metas išmokti kažką naujo ar pamokyti kitus. Seksis keliautojams.

Svarstyklės, skorpionas, šaulys

Svarstyklės

Jau pirmomis lapkričio dienomis pastebėsite naujų problemų atsiradimą, tačiau neskubėkite jų spręsti spėriai – po savaitės jos išnyks savaime arba jas lengvai įveiksite. Šiuo metu įgysite stiprių užtarėjų ar pagalbininkų. Kartu būsite jėga. Labai lemtingas metas, jei vis dar esate vieni, šiuo metu galite susipažinti su žmogumi su kuriuo praleisite visą savo gyvenimą, net meilužių santykiai tęsis ilgokai. Puikus metas vakarėliams, šeimos iškilmėms ar seniau pradėtus santykius įteisinti oficialiai.

Skorpionas

Svarbu nekreipti dėmesio į menkus konfliktus, nesusipratimus ir turėsite nuostabų mėnesį, kurį galėsite skirti savo poreikiams tenkinti. Jei kas erzins, tik smulkmenos. Jausitės kūrybingi ir išradingi. O mėnesio pabaigoje aktyvumas bus dar didesnis, tad galėsite stačia galva nerti į darbų sūkurį. Neblogi santykiai su antrąja puse, šiltas ryšys. Jei esat su partneriu neseniai susipykę - puikus metas susitaikyti, ypač pirmą mėnesio pusę. Palanku įsigyti namų augintinį, aišku, bus rūpestėlio, bet ir džiaugsmo sulauksite labai daug, nuims nereikalingą stresą. Labai neblogas metas.

Šaulys

Visą mėnesį jausite, kad protas dirba puikiau nei įprasta – verta apmąstyti savo ateities planus sukurti atitinkamas strategijas tikslams įgyvendinti. Tai ypač svarbu dėl to, kad mėnesio pabaigoje turėsite padidintą sėkmės faktorių, tad realizicija turėtų vykti sklandžiai. Jei nespėsite lapkritį, tai tęsis ir gruodį...Nuo lapkričio vidurio jūs būsite sėkmingiausiųjų sąraše. Taigi, planuokite savo šviesią ateitį visose rūpimose srityse, viskas pasiseks geriau nei manėte. Nusimato daug kelionių ir naujų patyrimų, palanku išmokti kažko naujo ar tęsti tai, ką kažkada buvote pradėję.

Ožiaragis, vandenis, žuvys

Ožiaragis

Pirma mėnesio pusė tikrai bus puiki – jausitės geru vadu, sugebančiu vadovauti pulkui karių, tačiau mėnesiui įpusėjus teks tapti žymiai griežtesniu, labiau kontroliuojančiu, pareikalauti tikslaus darbų atlikimo bei atsakomybės. Neperlenkite lazdos, geriausia laikytis aukso vidurio, nes pavaldiniai ar šeimynykščiai išsilakstys. Palanku daug dirbti darbe ir namų valdose, nes viskas labai sklandžiai dėliosis, eisis, kaip sviestu patepta. Meilės reikalai taip pat suteiks daug džiaugsmo, jausitės mylimi ir mylintys. Nuotaika ir savijauta bus puiki, net sunkiau sergantys pajus ženklų palengvėjimą, o gal net stebuklingai pasveiks.

Vandenis

Neburnokite viešai prieš savo bosą, tai geruoju nesibaigs, tačiau kaltę galėsite išsipirkti mėnesiui įpusėjus – tuomet būsite ypač darbingas, tad jūsų vertė įmonėje tikrai išaugs. Mėnesio pabaigoje galėsite trumpam atsipūsti. Visas kitas gyvenimas daugiausiai vyks šeimos rate. Visą mėnesį turėsite galimybę daug dėmesio skirti savo artimiesiems, praleisti su jais visą savo laisvalaikį. Antrą lapkričio pusę puikus metas išvykti atostogų, kuo ilgiau ir kuo toliau nuo namų. Šio meto planus ir svajones pradėsite sėkmingai įgyvendinti jau šį ir kitą mėnesį.

Žuvys

Labai dėmesingai tvarkykite dokumentus, nes bus didesnė tikimybė įvelti klaidą. Dešimt kartų gerai patikrinkite prieš atiduodami dokumentus valdžiai, ypač tai bus aktualu mėnesiui įpusėjus. Mėnesio pabaigoje nenustygsite vienoje vietoje, norėsis daugiau judėti, dirbantiems biuruose - verta pamąstyti apie sporto salę. Padidėjęs judrumas aktyvins kūrybines galias. Netikėtai galite pajusti poreikį fotografuoti, tapyti ar šokti baletą. Žodžiu, jausitės truputį maloniai išprotėję. Pirma mėnesio pusė sėkmingesnė už antrąją, todėl svarbiausius darbus stenkitės nuveikti mėnesio pradžioje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)