Internete perskaičiau, kad labai geras šveitiklis lūpoms - cukraus ir medaus mišinys. Namuose radau tik rudojo cukraus, tad sumaišiau jį su medumi ir šveičiau lūpas. Deja, rudojo cukraus kristalai labai stambūs, tad prakirto ploną odą ir viskas baigėsi kruvinomis lūpomis.

Kristina

Sugalvojau pasidaryti avokadų ir medaus kaukę. Tam, kad būtų bent kažkoks efektas, reikia kaukę ilgai laikyti, bent dvi valandas. Pirmą kartą, kai pasidariau kaukę, ant galvos užsidėjau tik maišelį. Lovoje skaičiau knygą ir užmigau. Pabudau avokadu ir medumi išmozojusi visą savo patalynę.

Rimgailė

Kažkur prisiskaičiau, kad reikia pasidaryti kaukę plaukams iš plakto kiaušinio. Išsitepiau kiaušinio plakiniu, palaikiau ir po kurio laiko nuploviau. Nuėjus į paskaitas visi žmonės klausinėjo, kas čia dvokia. Supratau, kad mano plaukai dvokė supuvusiais kiaušiniais ir buvo labai gėda.

Justė

Užsidėjau naminę plaukų kaukę su medumi, o ant galvos užsimoviau ir maišelį, ir rankšluostį. Baigėsi tuo, kad kaukė nuo šilumos suskystėjo ir pradėjo bėgti nugara žemyn. Iš pradžių ignoravau, nes nubėgo keli lašai, bet vėliau situacija pasidarė jau intensyvesnė. Teko gelbėti marškinėlius. Daugiau tokių kaukių nesidarau, nes ilgai su jomis būnant nutinka negerų dalykų.

Grožio nesėkmės

Jūratė

Kartą mano mama grietinę panaudojo vietoj drėkinamojo kremo, tačiau ją išbėrė. Vėliau visą dieną skundėsi, kad užuodžia grietinės kvapą nuo kurio ją pradėjo pykinti. Kitą kart ji pasidarė kaukę iš medaus, citrinos sulčių ir ciberžolės. Ciberžolė nudažė jos veidą gelsvu atspalviu. Jai teko atšaukti tos dienos planus, nes buvo gėda eiti iš namų.

Austėja

Dar mokantis mokykloje man labai slinko plaukai, tad galvos odą šveičiau druska ir perplaudavau plaukus druskuotu vandeniu. Plaukams išdžiuvus nuo jų byrėdavo druskos likučiai, atrodė tarsi pleiskanos.

Agnė

Internete prisiskaičiau, kad plaukus labai atgaivina augaliniai plaukų dažai. Jie pigūs, atsiliepimai internete buvo puikūs, tad nusipirkau ir pagal instrukciją juos susimaišiau. Gavosi tikra košė, kuri atrodė tarsi molis, susiverčiau gerą dubenį ant galvos, bet viskas dribo nuo plaukų... Užsidėjau kepuraitę, reikėjo taip išbūti bent kelias valandas. Prasikeikiau visą dieną, nes erzino jausmas, o ir vaizdas nebuvo estetiškas. Vėliau reikėjo labai ilgai plauti, nes dažai dar padžiuvo, atrodė, kad plaukus buvau išsitepusi purvu, o ką jau kalbėti apie vonią. Tiesa, rezultatas buvo puikus, plaukai atsigavo ir žvilgėjo, tačiau antrą kartą to nebekartočiau.

Giedrė

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)