Avinas

Pirmąją spalio pusę ginčytis neverta – teisybė bus ne jūsų pusėje. Tačiau spaliui įpusėjant pajausite ryžtą pakovoti už save, savo artimuosius. Net didesni sunkumai jums sukels tik šypseną, o jų įveikimas – džiaugsmą. Neblogi meilės reikalai, iš mylimo žmogaus galite sulaukti staigmenos. Būkite dinamiški. Daug sportuokite, judėkite, neužmirškite nulėkti į rudeninį mišką, išmokite kažką naujo. Toks jau tas mūsų gyvenimas – tai baltas, tai juodas. Nuo lapkričio galėsite ištiesinti nugarą, bus tikrai smagu. O dabar – juodžiausia naktis prieš aušrą.

Jautis

Visą spalį jausite spaudimą, tačiau reaguoti agresyviai neverta – nemalonumų kaltininkas yra nepasiekiamas. Dirglumą jausite ir šeimoje, tad nusistovėjusi idilė bus suardyta. Verta pasistengti kurti kiek galima harmonigesnį bendravimą, nes antroje spalio pusėje susitarti bus dar sunkiau. Na, bet tie jaučiai, kurie turi vaikų, tikrai neliūdės, džiaugsis jų pasiekimais, daug energijos skirs jų auklėjimui. Aišku, galima būtų ginčytis ar verta pamokslauti, ar bus iš to naudos, bet čia jaučio nesustabdysi...

Dvyniai

Spalį pasitiksite jausdami vis didėjantį energijos antplūdį, adekvačiai reaguodami į aplinkos situacijas. Užmirškite savo nuoskaudas, pilniau pasinerkite į gyvenimo siūlomus nuotykius. Savo patirties ribose veikite labiau ekspansyviai ir jūsų ryžtas atneš rezultatų. Na, galima teigti, kad sunkiausias metų periodas praėjo, su viltimi žvelgsite į labai šviesią ateitį. Svarbiausiai, kad grįžta darbinė energija, kuri šiais metais retai pasirodydavo ir tik jūsų asmeninės valios dėka sugebėjote kažką nuveikti. Nusimato daug smagių vakarėlių.

Vėžys, liūtas, mergelė

Vėžys

Mėnesio pradžioje labiau remkitės gera emocija bei jausmais, kurie jums leis atrasti teisingą gyvenimo kelią, tačiau antroje spalio pusėje labiau teikite pirmenybę faktams – galite sudaryti sutartis, kurios naudą neš ilgą laiką. Šiuo periodu palanku tuoktis ar šiaip kažkam, kuris labai krito į akį, pasakyti apie savo jausmus. Jei esate samdomas darbuotojas, būkite lojalus savo darbdaviui ir veiklai, kurią vykdote, dirbkite daug ir nuoširdžiai, nes ta darbinė patirtis labai pravers, kai patys pradėsite dirbti sau, o tai gali atsitikti šį mėnesį.

Liūtas

Šeimyniniai santykiai gali tapti itin blogi. Na, šeimoje galima susitarti, bet jei tai prasiverš darbinėje aplinkoje, ar kur nors visai netinkamoje vietoje... Teks save suimti į rankas. Tad šį mėnesį verta pradėti medituojant, sportuojant, labiau nuraminant savo psichiką bei protą. Antroje spalio pusėje galima krizė ir šeimoje ir darbe, iki lapkričio mėnesio nesugalvokite nieko keisti, tik prisivirsite košės. Lapkritį iš savo problemų tik pasijuoksite, nes jos spręsis savaime.

Mergelė

Jausitės išmuštas iš pusiausvyros jus užplūdusių jausmų fone, suvoksite, jog protas nėra toks vertingas, kaip anksčiau jums atrodė. Bet nepasiduokite, ypač jei esate brandesnio amžiaus, nes nauja meilė gali išvaryti iš proto. Būtina pasverti, ką į ką keičiate. Šiais laikais labai madinga susirasti ženkliai jaunesnį ar vyresnį mylimąjį, ar mylimąją, tik ar ilgam? Nebūkite madingi. Ačiū Dievui, kad antroje spalio pusėje vėl grįšite prie įprastinio mąstymo, kaip žmonės sako -grįšite į protą, sėkmės šį, jums labai keistą mėnesį.

Svarstyklės, skorpionas, šaulys

Svarstyklės

Visą mėnesį jausitės lyg prisuktas laikrodis, tarsi net sustoti pailsėti nėr kada. Tačiau aktyvumą reikėtų kažkiek paskirstyti, mat pirmoje mėnesio pusėje energija veršis lyg iš vulkano, o antrojoje spalio pusėje nuosaikiai lyg srauni upė. Todėl labai darbštiems antra mėnesio pusė bus kaip poilsis, o tingesniems – darbymetis. Visą mėnesį dėsite pagrindus savo darbinei ateičiai, jausitės puikiai, matysite darbų rezultatus, jūsų viršininkai jus pastebės ir įvertins. Jausitės laimingi. Daug iškilmių, be jūsų neapseis joks vakarėlis. Meilės srityje nusimato giedra.

Skorpionas

Ir spalį sėkmė vis dar jus lydi. Jums bus leista pasireikšti maksimaliai, neriboti savo norų ar poreikių. Nusimato kivirčai su draugais, smarkiai reikšis jūsų ambicijos, kartais labai jau nepamatuotos. Galite įsivelti į teisminį ginčą, žinokite, kad bloga taika – geriau už gerą karą. Antroje mėnesio pusėje sudarytos sutartys turės ilgalaikius ir jums palankius rezultatus. Galite netikėtai išlošti didžiajame gyvenimo žaidime. Kalausiate kurioje srityje? Atsakau –visose, tik siekite tik mėginkite...

Šaulys

Visą mėnesį bus jaučiamas lengvas, nuosaikus energijos tekėjimas, kai be jokių pastangų gauni didesnę naudą nei sukdamasis nuo ryto iki vakaro. Svarbiausia, daryti viską be prievartos, jėgos ar savęs apribojimų. Atkreipkite dėmesį į savo kūną – net negalią turintys šauliai pajaus žymų palengvėjimą. Svarbiausia, ramiai ir lėtai – neskubant.
Atsigaus meilės reikalai, turintys partnerius pajus atsinaujinusius jausmus, kūne suaktyvėjusius drugelius, kurie skelbia ne rudenį, bet pavasarį. Vienišiai taps populiaresni priešingai lyčiai, susidarys prielaidos vienatvės pabaigai.

Ožiaragis, vandenis, žuvys

Ožiaragis

Jus visi spaudžia, o ryžto rimtai ir galutinai apsispręsti nėra. Rodos, padėtis be išeities, tačiau šiuo metu geriausia plaukti pasroviui. Sprendimų metas yra antra spalio pusė – išmeskite iš savo gyvenimo viską, kas jums nereikalinga. Šį mėnesį pamatysite naująjį gyvenimo kelią, kuriuo norėsite ir sugebėsite eiti. Nusimato nauji darbo pasiūlymai ir vėl teks mokytis kažką naujo... Šiuo metu padaugės energijos, galėsite pradėti sėkmingai mokytis, sportuoti, medituoti – viskam užteks laiko ir valios. Visi ožiaragiai, nepriklausomai kokio jie amžiaus – net ir šimtamečiai susigalvos naujų veiklų.

Vandenis

Aktyvumas veršis per kraštus, tačiau artimiesiems tai gali sukelti tik nerimą, mat vandeniai gali jaustis kaip vaikai, nemokėdami kontroliuoti savo aktyvumo. Geriausia stačia galva nerti į darbą, fizinę veiklą ir dirbti, dirbti, dirbti. Arba klausyti savo antrosios pusės ir vos ne aklai vykdyti paliepimus, nes iš šono geriau matyti... Neblogas laikas įvairiems kūrybiniams darbams. Šiuo metu aktyvios atostogos būtų pats geriausias pasirinkimas. Darbe sulauksite pripažinimo, gal net apdovanojimo, kurį įteiks iki ateinančių metų sausio mėnesio.

Žuvys

Į darbą kaip į šventę – tokia padėtis tęsis pirmą mėnesio pusę. Su tokia nuostata galima kalnus nuversti ir karjerą susidėlioti. Kad tik galva dirbtų... Žuvelėms, kurios nežino, ką gyvenime norėtų veikti, kurios dar savęs neatrado, visą mėnesį bus galimybė susivokti, ko iš gyvenimo galite tikėtis, norėti. Tai ypač seksis antrąją mėnesio pusę, kai jūsų galva bus ypač mąstanti ir darbinga. Spalis ypač palankus jaunoms žuvelėms, kurios tik praeda savo savarankiško gyvenimo kelią. Kurios siekia, svajoja ir planuoja kalnus nuversti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)