Praėjo metai, bet vis dar jo nepamiršau. Atrodo, gyvenu mintimis, kad vieną dieną jis sugrįš ir galėsime pabandyti kurti realius santykius, be pašalinių asmenų.

Jis niekada neprisiėmė atsakomybės už santykių baigtį, tiesiog dingo be didesnių paaiškinimų. Tampė, periodiškai atsirasdamas mano gyvenime, duodamas savo dėmesio nuotrupų. Atrodytų, jis parašo tik tam, kad patikrintų, ar nepamiršau ir taip paglostytų savo ego. Kaip įteigti sau, kad laikas paleisti? Kaip pamiršti ir nebesigręžioti atgal?

Atsako santykių ekspertas Darius Ražauskas

Žanro klasika. Tokį vyrą reikia pamiršti, mesti iš galvos ir tikrai nesigręžioti atgal. Jis puikiai jumis manipuliuoja ir manipuliuos toliau, jei leisite.

Tokios istorijos dažniausiai mano praktikoje baigiasi būtent taip. Vyras palieką savo meilužę dėl kitos meilužės. Ar verta kovoti dėl tokio vyro? Ar verta jo laukti? Neeeeeeeeeeee. Jis gali po kurio laiko grįžti, vėl pasivaidenti ir vėl jumis naudotis.

Kaip jį užmiršti? Dažniausiai moterims tai būna sunkiau. Reikalingas laikas ir kasdienis darbas su savimi, bei nulinis kontaktas su juo.

Pirmas žingsnis laisvu laiku užimti savo mintis kažkuo kitu, kas padėtų jūsų vidiniam augimui. Patariu pradėti nuo psichologo Olego Gadeckio knygos „Likimo dėsniai“.

Joje rasite nemažai pratimų, vizualizacijų. Darykite juos kasdien – vien noro užmiršti neužtenka, reikalingas darbas.

Antras žingsnis, kurį rekomenduoja mano mokytojai, tai mintyse ir ne kartą atsiprašyti buvusio partnerio žmonos, palinkėti jai laimės.

Trečias žingsnis gal kiek ezoteriškas. Mokslas jau seniai nustatė meditacijos naudą. Susiraskite mokyklą ar mokytoją ir pradėkit kasdien po truputį medituoti.

Mokslininkai sako, kad meditacijos išmokstama per 2-3 mėnesius, jei tai darote kasdien. Ji suteikia daugiau ramybės, pasitikėjimo savimi, vidinės jėgos. Tai, jūsų atveju, padeda užmiršti ir paleisti.

Nesutariate su antrąja puse ar nežinote, kaip elgtis susiklosčiusioje situacijoje? Siųskite savo išsamų santykių problemos aprašymą ir gaukite Dariaus Ražausko patarimą. Anonimiškumą užtikriname.

include("/www/delfi/php/local/formAdmin/gen/265.inc"); ?>

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)