Avinas

Liaukitės išlaidavę, senų problemų sprendimui pinigų gali prireikti šiek tiek daugiau nei planavote. Šį mėnesį verčiau pataupykite. Rimtesnius pirkinius ar išlaidas stenkitės atidėti spalio mėnesiui. Dabar kaupimo metas, šį mėnesį sutaupyti pinigai turės tendenciją pritraukti dar didesnius pinigus. Linkusius aižėti santykius geriau paleisti – išliks tik vienas kitam skirti. Atsiras galimybė susirasti tinkamesnį partnerį. Mėnesio pabaigoje ginčytis neverta, greičiausiai teisybė bus ne jūsų pusėje. Ir šiukštu nesiaiškinkite santykių teismuose, nes tikimybė laimėti bus minimali.

Jautis

Pirmąją mėnesio pusę būsite pilnas jėgų, energijos, jausite, kad protas skaidrus, lengvai seksis visi darbai. Palanku pradėti savo verslą ar mėginti gauti aukštesnes pareigas ir didesnę algą. Antrą mėnesio pusę darbingumas sumažės, atsiras nepaaiškinamas nuovargis, galite pasijusti aptingę, atrodys, lyg jums specialiai kažkas trukdo. Jei turite galimybę, geriau kelias dienas skirkite poilsiui ar trumpoms atostogoms. Mėnesio pabaigoje nesugalvokite nieko auklėti, nes konflikto neišvengsite.

Dvyniai

Rugsėjį vidinės stiprybės gali nepakakti, tad šiuo metu reikėtų nuraminti protą meditacija ar malda. Šis mėnuo netinkamas nei naujiems projektams, nei naujų darbų pradėjimui. Dabar jums labai tiks posakis, kad juodžiausia naktis būna prieš aušrą. Aušros sulauksite lapkričio viduryje. Nors pirmus spindulėlius pamatysite jau rugsėjo pabaigoje. Tuo periodu vieniši dvyniai gali sutikti naują meilę. Puiku, jei tuoksitės, švęsite kitokias iškilmes paskutinę mėnesuo savaitę.

Vėžys, liūtas, mergelė

Vėžys

Tikrai vienas iš geriausių laikotarpių metuose. Verta pasistengti visose srityse, kur jūs norėtumėte sužibėti. Mėnesio pradžioje jums padės ūgtelėjęs autoritetas bei pasitikėjimas savimi, o antrą mėnesio pusę užteks pasinaudoti įgyta patirtimi, kad viskas palankiai išsispręstų jūsų naudai. Tinka išmintingai rizikuoti ir šiaip išmėginti naujus pojūčius, kurie suteikia daugiau adrenalino. Daug džiaugsmo suteiks meilės reikalai. Padidės vaisingumas.

Liūtas

Pristabdykite savo darbų tempą, jūsų šio mėnesio pajėgumai žymiai mažesni nei buvo rugpjūtį. Nelėkdami, o ramiai eidami išvengsite bereikalingų konfliktų ar problemų, kylančių, tarsi, iš niekur. Be to, mėnesio pabaigoje teks pasistengti neįsivelti ir į asmeninius nesutarimus. Namuose nusimato daug įtampos, namiškiai lyg susitarę stengsis jus nervinti. Susišnekėti bus sunku. Daugiau laiko skirkite poilsiui, palanku kuo daugiau pabūti vieniems. Palanku planuoti kitų metų darbus.

Mergelė

Nepervertinkite savo sugebėjimų, tačiau ir nesijauskite vidutinioku – elkitės kūrybingai ir laikykitės savos numatytos krypties. Jūs būsite pastebėti ir įvertinti. Mėnesio viduryje ypač reikšis jūsų genialumas bei įžvalgumas. Darbuose būsite pirmi ir geriausi. Aplinkiniams atrodys, kad turite ne dvi, o keturias rankas. Puikus metas planuoti pažintines keliones, planuoti nekilnojamo turto įsigijimą toliau nuo namų. Tinkamas metas kūrybai: net juokais sukurtas ketureilis, ar miela fotografija turės išliekamąją vertę. Kurkite.

Svarstyklės, skorpionas, šaulys

Svarstyklės

Mėnesio pradžioje pabaikite sunkiausius darbus, nes vėliau susidursite su žymiai didesniais sunkumais. Tiesa, sunkumai užgrūdina, tačiau geresnė padėtis ir taip ateis mėnesio pabaigoje, tad išmintingiau mėnesio eigoje atlikti tik neatidėliotinus rutininius darbus. Rugsėjo pabaigoje jau galite planuoti sėkmingesnį periodą, kai nebereikės dūsauti, kad nėra darbo, maža alga ar kad niekas nemyli. Viskas aktyvės, problemos spręsis lengviau. Nuotaika ir sveikata ženkliai pagerės. Taigi, šviesios ateities planavimo laikas.

Skorpionas

Nuostabus laikotarpis – šiuo metu galite imti tiek, kiek panešite, t.y. gauti tiek, kiek būsite vertas. Tai kiek gi jūs vertas? Pamėginkite likimo skyrėjams pateikti sąskaitą, tik nenusipiginkite. Tai būtina padaryti iki antros mėnesio pusės, kai sėkmės poveikį jausite maksimaliausiai. Šį mėnesį visos veiklos eisis puikiai, tvirtai jausitės darbe, tvirtai jausitės asmeniniame gyvenime. Rizikos pasiteisins, laimėsite. Palanku gydyti įsisenėjusias ligas, lengviau pasveiksite ar surasite tinkamą gydymo būdą.

Šaulys

Šį laikotarpį verta paskirti dvasinės sveikatos, psichikos stiprinimui. Todėl svarbiausia būtų nepervargti, laiku eiti miegoti, medituoti ar melstis. Atidėkite visas veiklas į kurias buvote įtrauktas, įkalbėtas įtikintas, prie jų galėsite grįžti gruodį, o dabar dirbkite tik būtinus darbus. Tobuliausia būtų, jei galėtumėte visą mėnesį atostogauti ypač, jei seniai neturėjot atostogų. Palanku susirasti naują hobį, nes nuo gruodžio, prasidėjus aktyviam sėkmės metui, apie tai nebus laiko ir pagalvoti. Nusimato daug gražių meilės akimirkų.

Ožiaragis, vandenis, žuvys

Ožiaragis

Laikotarpis pilnas ryžto ir pasitikėjimo savimi. Galite drąsiai imtis daugiau veiklos, tačiau nepervarkite. Mėnesio pabaigoje būkite atidesni sprendimuose, tvarkant dokumentus – gali įsivelti klaida. Rugsėjas jums atneš daug naujovių ir galimybių uždirbant pinigus. Galite sutikti žmogų, kuris padės realizuoti jums svarbias darbines idėjas. Meilės reikaluose - drungna. Bet tie ožiaragiai, kurie neturi antrosios pusės, mėnesio pabaigoje gali įsimylėti. Teks blaškytis tarp pareigos darbui ir poreikio jaustis mylimam.

Vandenis

Padėtis žymiai geresnė nei buvo praeitame laikotarpyje, bet didesnės sėkmės dar teks palaukti. Be to, pasitikrinti finansus retkarčiais irgi vertėtų – jie turės tendenciją ryškiai mažėti. Mėnesio pabaigoje netikėtas aktyvumo šuolis – nepameskite galvos. Atsiras poreikis kurti, būti pastebėtam, būti pripažintam ir apdovanotam. Šiuo periodu net abejotinos investicijos gali atnešti naudą, na, jei ne naudą tai nors neturėsite nuostolio. Daug džiaugsmo suteiks vaikai, galimas šeimos pagausėjimas.

Žuvys

Būkite įžvalgesni, nestokite viršininkui skersai kelio, laiku atsitraukite, nes vis vien nieko nelaimėsite. Tokios pozicijos laikykitės pirmą mėnesio pusę, o vėliau ir vėl atgaiva – į darbą kaip šventę... Rugsėjį nusimato daug iškilmių. Geras metas tuoktis. Kelionės nebus labai produktyvios, nebent keliausite atostogauti. Visi verčiau tegu važiuoja pas jus. Šis periodas labai palankus svečių priėmimui. Gausite didesnių dovanų, nei tikėjotės. Antrą rugsėjo pusę gausite gerą žinią dėl jūsų darbinės ateities. Pasiūlymą priimsite.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją