Atėjus savaitgaliui, dažniausiai važiuoja pas tėvus, jiems padeda, be jo jie neišsiverstų. Būdamas mūsų namuose jis nelabai nori ką nors juose daryti, visą savo energiją nukreipia į tėvų namus. Su jo tėvais sutariu gerai, tačiau nenoriu kone viso laisvalaikio leisti jų namuose, kaip persivilioti vyrą į savo pusę ir ką daryti, kad namais jis imtų laikyti tuos, kuriuos kartu sukūrėme, o ne tėvų?

Atsako santykių ekspertas Darius Ražauskas

Situacija gan standartinė. Ji nėra be išeities. Ką reiktų daryti?

Pirmiausia suprasti ir priimti tokį vyro elgesį. Vyras pas tėvus jaučiasi atiduodantis skolą (už vaikystės meilę), tai nėra blogai. Kai viduje susitaikome su situacija ir priimame mintį, kad greitu laiku niekas nesikeis - galima dirbti toliau. Tokios situacijos ir vyro elgesio vidinis priėmimas yra pirmas būtinas žingsnis.

Toliau greičiausias kelias tokiose situacijose tai savo rūpesčiu, meile, švelnumu ir dėmesiu užkariauti jo tėvų širdis labiau nei tai padaro pats vyras. Skamba keistai, bet puikiai veikia.

Norint, kad su laiku vyras daugiau laiko ir dėmesio skirtu jums ir jūsų namams, pirmiausia reikia tapti jo tėvų numylėtine ir jų labai laukiama. Tokiu būdų vyras palaipsniui vis labiau norės praleisti laiką savo namuose, nes matys, kad padedate jo tėvams, darote ir palaikote santykius labiau nei jis. Tokiu atveju jam automatiškai įsijungia grąžintos skolos suvokimas, o tuomet jis pradės labiau linkti į savo šeimą.

Patarimas labai apibendrintas. Žianant daugiau detalių reikėtų analizuoti vyrą, jo tėvus, jūsų santykius, aplinkybes. Tada galima patarti konkrečiau.

Darius Ražauskas

Nesutariate su antrąja puse ar nežinote, kaip elgtis susiklosčiusioje situacijoje? Siųskite savo išsamų santykių problemos aprašymą ir gaukite Dariaus Ražausko patarimą. Anonimiškumą užtikriname.

include("/www/delfi/php/local/formAdmin/gen/265.inc"); ?>

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)