„ABBA dainos tiesiog padaro jus laimingais“, – sako Holivudo aktorė Amanda Seyfried, kuri praėjus 10 metų po filmo „Mamma Mia!“ triumfo vėl persikūnijo į Sofiją – žavią merginą, gyvenančią magiškoje Graikijos saloje ir besidominčią savo mamos praeitimi.

„Esu įsimylėjusi ABBA dainas ir esu laiminga, kad galiu jas dainuoti pozityviomis emocijomis dalindamasi su kitais,“ – sako Amanda, džiaugdamasi, kad kartu su ja filme „Mamma Mia! Štai ir mes“ dainuoja visi pirmojo filmo aktoriai: Meryl Streep, Pierce’as Brosnanas, Colinas Firthas, Stellanas Skarsgardas ir kt. Prie jų šįsyk dar prisijungė kino ir muzikos legenda Cher, o taip pat Lily James, Andy Garcia, Jeremy Irvine, Alexa Davies.

„Mamma Mia! Štai ir mes“ vėl mus sugrąžina į Kalokeri salą, kurioje viešbutuką turinti Dona (akt. Meryl Streep) ruošiasi tapti močiute, nes jos duktė Sofija laukiasi kūdikio. Dona pasineria į jaunystės prisiminimus, kuriuose ji – jauna mergaičiukė (akt. Lily James), ką tik sutikusi Semą, Bilą ir Harį – tris žavius vaikinus, kurie vėliau į tris dalis pasidalijo suaugusios ir savo tėvo ieškojusios Sofijos tėvystę. Tuomet Dona bandė išnarplioti painius jausmus kiekvienam iš jų. Jaunystėje moters jausmus kurstę vyrai netrunka išdygti ant jos namų slenksčio, tad kuris iš jų pasirodys esąs geriausiu būsimu seneliu?

Tokia pat paini, tokia pat intriguojanti bei aistringa istorija padabinta pozityvumo kupinomis ABBA dainomis – tokia „Mamma Mia! Štai ir mes“ į Lietuvos kino teatrus atkeliauja su DELFI MOTERŲ premjera liepos 18 d. Pasiruoškite šokti, dainuoti ir mylėti! Ir einant į kiną nepamirškite vasariškai pasipuošti, premjeros aprangos kodas: gėlės plaukuose ir ant drabužių!

DELFI MOTERŲ premjera su filmu „Mamma Mia! Štai ir mes“ liepos 18 d. vyks:


19.00 val. Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Vingis
18.30 val. Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio kino centruose „Forum Cinemas“, o taip pat Vilniaus „Forum Cinemas Akropolis“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt