Gwyneth Paltrow „In Style“ korespondentui sakė, kad tepa odą omega trys riebalų rūgščių turinčiu aliejumi veidui. Ji sako mėgstanti aliejaus ant odos pojūtį. „Tai vienas maloniausių pojūčių pasaulyje“, – teigė ji.

Liv Tyler sako, kad jai veiksmingiausia odos gražinimo priemonė – šveitimas: „Šveitimas – gražios odos garantas. Kasdien duše nusišveičiu šiurkščiomis pirštinėmis. Tada oda spindi, pagerėja kraujotaka. Oda – didžiausias kūno organas. Svarbu nuolat pašalinti negyvas odos ląsteles.“

Prieš svarbų renginį aktorė pataria pastovėti po garų dušu ir išsitrinti kūną aliejais, paskui nušveisti odą, kad „ji būtų skaisti, spindinti, gyvybinga“, kondicionieriumi pamaitinti palukus. L. Tyler taip pat pataria moterims dažniau pagulėti vonioje.

O kaip pasidaryti natūralų makiažą? Beyonce makiažo meistras seras Johnas interviu „Elle“ atskleidė kelias gudrybes. Kad atrodytumėte natūraliai, iš pradžių ant veido užtepkite vandens pagrindo drėkiklį, paskui – drėkinamąją priemonę su spalva, galiausiai, jei reikia, užtepkite dėmeles maskuojamąja priemone. Jo teigimu, svarbiausia pradėti nuo lengvos priemonės ir po truputį suformuoti natūraliai atrodantį apsauginį makiažą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)