„Pastaruoju metu net keletui jaunųjų gaminau specialius papuošalus. Kai kurios juos norėjo segti į plaukus, kitos - dabinti rankas ar kaklą“, - pasakojo nestandartinių prašymų sulaukusi autorė.

Būtent šie nauji mados vėjai įkvėpė būrį švenčių planuotojų bei stiliaus žinovų susivienyti ir visa, kas dabar domina nuotakas, perteikti fotosesijoje. Prie jų prisijungė ir vienu iš modelių tapo žinoma stilistė Viktorija Šaulytė.

Per mėnesį Larisa Petrėnienė ir Alma Paukštė pasiuvo šešias skirtingas sukneles, padėjusias pabrėžti vienam ar kitam horoskopo ženklui sukurtą įvaizdį. Drabužiai gimė iš tinklelio, mikado, gipiūro ir atlaso.

Vakarinius–vestuvinius aksesuarūs fotosesijai sukūrė Irina My My, o įspūdingą skeptrą – Robertas Spranginas.

„Gerokai pasistengti tam, kad išpildytų sumanymą, turėjo ir vizažo bei šukuosenų meistrai. Norėjosi, kad tai, ką perteikiame nuotraukose, būtų atpažįstama“, - kalbėjo į bendrą projektą visus kūrėjus subūrusi fotografė Žydrūnė Spranginė.

„Horoskopo ženklas iš tiesų daro įtaką žmonėms, todėl nenuostabu, kad nuotakos nori, jog tai, kas joms neša sėkmę, lydėtų ir svarbiausią jų gyvenimo dieną“, - pasakojo Irina My My.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)