Avinas

Birželio pradžioje sutiksite seną meilę ar pamatysite, kad kažkas jums nėra abejingas, bet tikresni santykiai prasidės nuo mėnesio vidurio, o pati birželio pabaiga bus ypač tinkama visiems meilės reikalams.

Jautis

Visą birželį bus puikūs meilės reikalai, jausite begalinį komfortą su mylimu žmogumi, galite suplanuoti vaikus, nors, geriau pagalvojus, vaikai mėgsta užgimti ir neplanuoti… Taigi jei nejaučiate poreikio tapti tėvais, tuomet labai labai saugokitės.

Dvyniai

Visiems dvyniams nusimato daug renginių, vakarėlių ir šiaip išėjimo į žmones. Daugiau nei įprasta rengsite vakarėlius savo brangiems žmonėms. Jausitės mylimi ir mylintys. Naujos pažintys suteiks daug naudos dabar ir ateityje, užsimezgusi draugystė peraugs į ilgalaikę draugystę partnerystę. Tuoktis ar rengti įvairias šeimos iškilmes palankiau mėnesio pabaigoje, nuo 21 dienos.

Vėžys

Jei dalyvaujate kare dėl meilės, tai mėnesio viduryje jūsų laikia pergalė, apie 15 dieną palanku pirštis ar ištarti taip...

Liūtas

Mieli liūtai, meilės reikaluose jausitės puikiai. Jumis žavėsis, liaupsins, giedos šlovinimo giesmes... Ypač tai pajusite antroje mėnesio pusėje.

Skorpionas

Šį mėnesį padidėja jūsų vaisingumas, tai puiki žinia tiems, kurie planuoja susilaukti vaikų. Pastojimui tinkamas visas mėnuo, bet ypač stiprus planetų poveikis bus nuo birželio 3 iki 10 dienos. Kur vaikai, ten ir santuoka, visas periodas palankus tuoktis, kurti naujus ilgalaikius santykiuis, planuoti šviesią ateitį partnerystėje.

Šaulys

Neblogai klostysis meilės reikaliukai, galėsite patikrinti teiginį ar tikrai su mylimu žmogumi ir palapinėje rojus. Jei laukiate ar tikitės naujų santykių, ar naujos meilės, tai palaukite iki rugpjūčio, šiuo metu nauji santykiai neperspektyvūs.

Ožiaragis

Nesipykite su senąja karta, nes išbrauks iš testamento. Visa kita, ką sugalvosite, tą ir darykite. Jūsų laukia sėkmė meilėje, piniguose, pagerės sveikata.

Žuvys

Daug naujų pažinčių, vakarėlių, malonumus sėkmingai derinsite su darbu. Tinkamas metas vedyboms, naujiems meilės reikalams. Ryšiai su užsieniečiais duos puikių rezultatų, tinka visi kontaktai: nesvarbu, ar su jais kuriat verslą, ar ruošiatės tuoktis viskas bus tik į gera...

Visas birželio horoskopas ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)