Pirmą gegužės savaitę būtina nuveikti kuo daugiau darbų – tuo metu seksis dirbti ir viską daryti su džiaugsmu. Nuo gegužės 6 dienos situacija keisis: norėsis labiau patinginiauti, pramogauti, sunkiau bus susitelkti į darbą, nesiblaškyti.

Tokia situacija tęsis iki 18 dienos. Gegužės 23-28 dienomis didelis produktyvumas lydės tuos, kurių darbas reikalauja protinio susitelkimo. Protas bus skaidrus, atrodys, kad darbai nusidirba patys. Na, ir, aišku, nusimato daug smulkių politinių skandalėlių.

Avinas

Visą mėnesį geriau nieko naujo nepradėti, reikėtų džiaugtis pavasariu ir planuoti šviesią ateitį. Apie gegužės 10 dieną reikėtų būti atsargesniems bendraujant, nes konfliktų tikimybė padidės ne tik namų aplinkoje, bet ir darbe. Įprastai tokiais periodais padidėja ir traumų tikimybė, tad būkite atsargesni net poilsio gamtoje metu.

Čia galios principas: „Kas save pats saugo, tą ir Dievas apsaugo“. Sudėtingesnis periodas bus ir paskutinėmis mėnesio dienomis. Nekonfliktuokite su vyresnio amžiaus žmonėmis ir nesvarbu, ar tai jūsų tiesioginiai viršininkai, ar seneliai.

Pats palankiausias mėnesio periodas jūsų lauks nuo gegužės vidurio iki 28 dienos. Galite tikėtis likimo dovanų, o susituokę šiuo periodu sukursite tvirtą santuoką. Jei pasirašysite sutartį, ji ilgus metus duos naudos.

Jautis

Visą periodą jausitės puikiai. Gal šiek tiek manysite, kad trūksta sėkmės. Atrodys, kad kitiems viskas ateina žymiai lengviau, kad jiems nereikia įdėti tiek daug pastangų. Jaučiai dažnai taip jaučiasi, vis atrodo, kad likimas neišmokėjo visos algos, o davė tik nedidelį avansėlį.

Gegužė labai palanki visiems su žeme, augalais, namų augintiniais susijusiems darbams. Jei esate namų žmogus ir gamtą stebite tik per kompiuterio ekraną, pamėginkite nusipirkti nors kaktusą, net ir jis atneš sėkmės, pajusite, kad viskas vyksta lengviau ir greičiau bei jums norima kryptymi.

Atostogaujantiems labai palanku poilsiauti ant vandens: laive ar panašiai. Stenkitės, kad poilsio metu netoli būtinai būtų vanduo, o į kalnus ir dykumas galėsite vykti kitu laiku. Darbe nusimato stabilumas: bus nei gerai, nei blogai. Jausitės reikalingi ir vertinami, lydės gražūs santykiai su kolegomis. Darbe matysite sėkmingą darbų pabaigą, sulauksite aukšto įvertinimo.

Dvyniai

Visiškai netinkamas metas pradėti naujus dalykus. Stenkitės baigti seniai nebaigtus darbus, spręsti užsisenėjusias problemas, ištesėti seniai duotus pažadus. Atrodys, kad gegužę sunkiau susikaupti, sunkiau seksis protinis darbas. Na, bet visada galima daugiau sportuoti, daugiau judėti, o prie kompiuterio atlikti tik būtiniausius darbus.

Visą periodą jausite, kad kuo daugiau judate, tuo aktyvesnis tampa protas, gerėja atmintis. Nuo gegužės 17 dienos palanku stiprinti valią. Sugalvokite, ką darysite ar ko nedarysite, kad stiprėtų jūsų vidinė energija.

Kai žmogus energingas ir valingas - visada gauna likimo dovanų. Gegužę niekam nieko nežadėkite, nes anksčiau ar vėliau privalėsite ištęsėti. Na, bet puiki žinia ta, kad labai kritinių dienų šiuo periodu nebus, o nuo 28 dienos protas parvažiuos iš atostogų ir mąstymas vėl taps aiškus bei lengvas. Taigi, ilsėkitės, kol nėra daug darbų.

Vėžys, liūtas, mergelė

Vėžys

Jausite, kad sekasi. Ypač tai pajus mokinukai ir studentai bei visi, kurie kažko mokosi. Lengviau įsiminsite, lengviau laikysite egzaminus, gausite geresnius pažymius. Atrodys, kad sėkmė papurtė savo maišą.

Meilės reikalai taip pat klostysis neblogai. Jausitės mylimi ir mylėsite. Vienišiams palankus metas prasidės nuo gegužės 24 dienos. Išgyvensite daug gražių emocijų.

Nuo 17 iki 22 dienos daugiau dėmesio skirkite darbui, karjerai, tikslų, kuriems įgyvendinti reikia daugiau laiko, siekimui. Pradėkite ilgalaikius projektus, pasirašykite ilgalaikes sutartis, plėskite verslą, prašykite paaukštinimo darbe.

Kuo daugiau šiuo periodu nuveiksite, tuo ilgiau lydės darbinė sėkmė. Susituokus šiuo periodu galite tikėtis tvirtos santuokos, ypač palanku tuoktis iš išskaičiavimo, tikrai išlošite. Didelių emocijų nebus, bet lengvai praturtėsite ir visada turėsite duonos su sviestu. Na, ir ikrams užteks...

Liūtas

Dauguma žmonių nemėgsta skaičiaus 13, tas prietaras eina iš kartos į kartą, bet šis mėnuo jums bus išimtis. Apie gegužės 13 dieną bus pakankamai sėkmingas periodas, kurio metu nuveiksite daugiau darbų nei galite tikėtis.

Viskas vyks kaip iš pypkės. Labiausiai pasiseks tiems, kurie seniai sprendė problemas, bet dėl kažkokių priežasčių vis nesisekė ir nesisekė - sprendimas ateis netikėtai, gal net susapnuosite.

Visą mėnesį tikėkitės malonių emocijų. Nusimato daug išlaidų dėl garderobo atnaujinimo ir nebūtinų daiktų pirkimo. Palanku pradėti lankyti baseiną, pirtis, vonias, visas sveikatinimosi procedūras, susijusias su vandeniu, skysčiais. Meilės reikaliukai - vidutiniški, antra pusė gali jus ne juokais erzinti, stenkitės dažniau pabūti vieni.

Mergelė

Gegužė mergelėms nebloga, tik pati mėnesio pradžia prastoka. Iki 5 dienos reikėtų būti atsargesniems, niekur nesikišti, su niekuo nesiaiškinti santykių, pakaks būti tiesiog aplinkos stebėtoju.

Eilinės mergelės to negerumo gali ir nepajusti, nes tai daugiau palies politikus, visuomenės veikėjus ar šiaip žinomesnius žmones. Atrodys, kad viskas nesiseka, ką bepaimtum – tas krinta iš rankų. Apie 27 dieną taip pat reikia būti atsargesniems, nes buityje padidės konfliktų pavojus.

Galite patys sau netikėtai įsivelti į absurdiškas konfliktines situacijas. Na, bet todėl mėnesio vidurys nusimato puikus. Puikiai jausitės, lengvai seksis darbai, susirgę lengvai sveiksite, o žaizdelės, ypač įsisenėjusios, užgis.

Gegužę reikėtų valgyti daugiau šilto maisto, nes bus silpnesnis virškinimas. Šaltibarščius planuokite valgyti birželį. Mėnesio vidurys tinkamas pasyvioms atostogoms, kuriose „viskas įskaičiuota“.

Svarstyklės, skorpionas, šaulys

Svarstyklės

Visą mėnesį suksite sau galvą, ką daryti, kad praturtėtumėte, kaip uždirbti tą, kad ir "nedidelį" milijonėlį. Šį periodą viskas suksis apie pinigus. Pinigų trūkumas jausis visą gegužę.

Žmonės sako, kad už vieną muštą - dešimt nemuštų duoda. Taip ir jūs iš šios gyvenimo kovos būtinai išeisite nugalėtojais. Viskas išsispręs net geriau nei tikėjotės.

Mėnesio viduryje atėjęs darbo pasiūlymas nebus jums labai palankus, palaukite kitų pasiūlymų. Jų bus. Šiuo periodu klestės kūrybingumas ir išradingumas. Suksitės nuo ryto iki vakaro bei jausitės galintys kalnus nuversti.

Protas dirbs konstruktyviai, tikslai bus aiškūs, rodos, ranka pasiekiami, tad siekite jų. Gegužę palanku aktyviai sportuoti, formuoti raumenis, lieknėti, puoselėti saikingumą valgant ir geriant. Palanku rinktis ekstremalias atostogas, protingai rizikuoti.

Skorpionas

Apie gegužės 10 dieną jūsų horoskopas žada šaukštą deguto. Nuo 8 iki 12 dienos nieko naujo nepradėkite, nerizikuokite ir ramiau leiskite laiką, nes tomis dienomis jausis sėkmės trūkumas. Visas kitas periodas bus puikus, daug ir sėkmingai nuveiksite apie gegužės 18 dieną, menininkai gali pajusti didelį įkvėpimą, negalėsite atsitraukti nuo kūrybos.

Ne išimtis ir kitų profesijų atstovai, kurie turi mėgstamą darbą ir, net paprastus dalykus atlieka kūrybingai. Visą mėnesį jus gali lydėti laimės pojūtis. Tiesiog bus smagu be jokios priežasties. Asmeninis gyvenimas klostysis puikiai. Iš ko rinktis turės ir vienišiai, atsiras pagunda sisukinėti su keliais partneriais.

Mėnesio pabaiga palanki spręsti, kur stoti ar šiaip, ko pasimokyti, kuo būti, taigi, jei iškilo tas klausimas – atidėkite jį paskutinei gegužės savaitei.

Šaulys

Šis mėnuo nėra jums labai sėkmingas. Teks prie visų derintis, labai valdyti emocijas darbe ir namuose. Šio mėnesio šūkis turėtų būti: „Tyla – gera byla“.

Ypač atsargūs būkite pirmą gegužės pusę, kai jūsų noras kovoti su vėjo malūnais pasieks piką, o išmintis ir proto balsas bus išvažiavę pailsėti.

Nesugalvokite auklėti vaikų, atidėkite tai vėlesniam laikui arba paveskite tai padaryti kitiems šeimos nariams. Šiuo metu sukeltas šaršalas gali netikėtai ilgai užsitęsti. Jei darbe galite gauti padėkos dovanas, tai gegužę geriau jų neimti, nes teks daugiau atiduoti, nei gausite naudos, o dar ir kyšio gavimu galite būti apkaltinti.

Žodžiu, lygioje vietoje suklupsite ir net nesuprasite, kas atsitiko. Visas mėnuo palankus meilės nuotykiams, bet jei esate susituokę, reikėtų gerai pagalvoti, ar verta, nes pasekmės bus neprognozuojamos. Vienišiai – gastroliuokite į sveikatą, tai bus vienintelė sritis, kuri kels mažiausiai rūpesčių.

Ožiaragis, vandenis, žuvys

Ožiaragis

Visas periodas pakankamai sėkmingas. Vyks daug naujų dalykų, pradėsite naujas veiklas, sužinosite neįtikėtinų naujienų. Šį mėnesį teks išmokti filtruoti informaciją ir ne viską priimti už gryną pinigą.

Antrą mėnesio savaitę padaugės darbo, padidės uždarbis. Galit prašyti didesnės algos. Šiuo metu likimas turėtų šliūkštelėti sėkmės už senus nuopelnus: ilgalaikes pastangas, užsispyrimą siekiant tikslo, pareigingumą, darbštumą. Aplinkiniai gali stebėtis jūsų sėkme, bet jie nematė, kiek dirbote, o ką turite - viską suskaičiuos. Todėl šiuo periodu geriau tyliai pasidžiaugti ir nesigirti net artimiausiai aplinkai.

Tinka visi natūralūs gydymosi būdai, nors ir jausitės puikiai, tačiau galite pradėti sveikuolišką gyvenseną, kad ateityje ko nebūtų.

Dėl padidėjusios traumų tikimybės būkite atsargesni 11,12 ir 13 dienomis. Antra mėnesio pusė palanki atostogoms.

Vandenis

Daugiau dėmesio skirkite draugiškiems ryšiams. Šiuo periodu kuo daugiau draugų, tuo geriau. Galite sulaukti pagalbos iš tų žmonių, iš kurių nesitikėjote. Rūpesčiais reikia dalintis, tuomet viskas praeina lengviau.

Gegužę geriau praleisti kokiame kaimo vienkiemyje ir stengtis kuo daugiau pabūti vieniems. Mėnuo nebus blogas, bet jausitės šiek tiek negalintys savęs realizuoti darbe. Atrodys lyg kas nematomas kaišiotų pagalius į ratus, todėl puikiai sutarsite su vyresniais žmonėmis, jausite jų pritarimą ir palaikymą.

Na, o jei esate vietoje nenusėdintis vandenis ir neturite kantrybės sulaukti kito mėnesio, pradėkite keisti savo artimiausią aplinką. Ypač palanku darbo vietoje įdiegti šiuolaikinių technologijų, namuose keisti nusibodusią buities techniką į pačias šiuolaikiškiausias technologijas. Na, o jei nieko negalite sugalvoti, o ir pajamos nelabai leidžia išlaidauti, nusipirkite nors grindų valymo robotą, bus smagu.

Žuvys

Visas mėnuo smagus, bet kad tikrai pradėjo sektis pajusite nuo gegužės 12 dienos. Šiuo metu tiks naujos veiklos planavimas, naujų, dar nedarytų darbų pradėjimas, kurių įgyvendinimui prireiks naujų žinių ir įgūdžių.

Visą mėnesį suksitės nuo ryto iki vakaro. Būsite sklidini energijos, darbai eisis kaip iš pypkės. Jūsų priešai, jei tokių turite, te nesitiki jums pakenkti, šiuo metu esate nepažeidžiami.

Šį mėnesį pradėtos pažintys tęsis ilgai, o meilės ryšiai gali baigtis vestuvėmis. Jei planuojate tuoktis, geriau tai daryti pirmą mėnesio pusę. Puiku, jei laisvalaikį praleisite kuo arčiau vandens. Tinka visos veiklos, susijusios su vandens sportu.

Jei dirbate darbą, susijusį su vandeniu, savo veikloje pranoksite kolegas, būsite geriausi. Vienintelis perspėjimas – būkite atsargesni 23,24 ir 25 dienomis. Kitos mėnesio dienos neturėtų sukelti didesnių rūpesčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)