Tamsiai mėlynas džinsas

„Kas galėjo pagalvoti, kad 2000-ųjų tamsus džinsas vėl sugrįš į madą? Pavasario tendencijose užuominų, kaip dėvėti tamsų džinsą ir kokio modelio drabužius – apstu. Gausu iliemenuotų švarkų, lietpalčių, korsetų, pieštuko kirpimo sijonų, įvairaus modelio kelnių ar darbinio stiliaus kombinezonų“, – teigia I. Daugirdaitė.

Stilistė siūlo įkvėpimo savo stiliaus pasirinkimams pasisemti iš „Tom Ford“, „Nina Ricci“ ir „Versus“ dizainerių kolekcijų.

„Jau dabar drąsiai iš spintų traukite ar įsigykite dažytą indigo džinsą, nes jis šį sezoną pravers tikrai ne kartą“, – pataria I. Daugirdaitė.

Džinsai – „Rezerved“; Palaidinė – „Zara“; Džinsinis švarkelis – „Peek&Cloppenburg“; Rankinė – „Scalini“; Skarelė – „New Yorker“; Aukštakulniai – „Mohito“

Balta

Nors balta spalva dažnai gąsdina dėl nepraktiškumo, tačiau I. Daugirdaitė teigia, kad šį sezoną baltos atsisakyti tikrai nederėtų.

„Baltą spalvą galima dėvėti taip, kaip tiesiog šaus į galvą: nuo galvos iki kojų baltus kostiumėlius, įvairaus audinio ir modelio sukneles, ilgas ir trumpas, su rankovėmis ir be jų, puošnias ir skirtas į paplūdimį, tikrai nesvarbu. Svarbu, kad tai būtų balta ir švaru“, – sako I. Daugirdaitė.

Stilistė siūlo pavasarį sutikti pasipuošus būtent šia spalva: „Balta visada asocijuojasi su sterilumu, švara, tobulumu ir tam tikru išsivalymu, todėl vienas tinkamiausių patarimųpavasariui sutikti, būtų apsirengti baltai tarsi po krikšto.“

Suknelė – „Peek&Cloppenburg“; Rankinė – „Zara“; Pėdkelnės – „Ieva“; Batai – „Danija“

Citrinų šerbetas

Be baltos vyraus ir geltona, purpurinė bei žalsva. Tai, pasak stilistės – sezono spalvos, kurios dera ir kartu. „Visus pastelinių atspalvių drabužius pažymėkite savo lentynose ir traukite juos antram gyvenimui“, – ragina I. Daugirdaitė.

Paltas – „Zara“; Marškiniai – „Peek&Cloppenburg“; Kelnės – „Zara“; Basutės – „Este“; Rankinė – „Zara“
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)