Mitybos racionas 



Mokslininkai teigia, kad jaunystei išsaugoti naudinga subalansuota dieta ir organizmo aprūpinimas vitaminais. Dėl šios priežasties derėtų riboti mitybą tuo pačiu nepamirštant vartoti pakankamai daug daržovių bei vaisių ir kitų produktų, kurių sudėtyje gausu omega-3 riebalų rūgščių, rašo anews.com

Skysčių balansas 



Sveikai odai ir visam organizmui būtinas vanduo, todėl vertėtų pasirūpinti jo balansu. Ši taisyklė leis pamiršti senėjimo simptomus: oda bus lygi ir elastinga, jei organizmui netrūks vandens.

Judėjimas

Sveikatai išsaugoti būtinas judėjimas ir bent minimali fizinė apkrova. Itin naudingi jaunystei išsaugoti yra kvėpavimo pratimai, teigiamai veikiantys širdies ir kraujagyslių sistemą, ir skatinantys jauninamuosius procesus. Vertėtų atkreipti dėmesį į bėgimą, slidinėjimą, plaukimą ir jogą.

Hormonai 



Dažnai klinikose pacientėms siūloma išmėginti nuostabią hormonų terapiją, suteikiančią galimybę išvengti tokių su amžiumi susijusių organizmo pokyčių kaip klimaksas ir išsaugoti patrauklumą. Tinkamai parinkti preparatai ir patyręs specialistas padės moteriai į naują gyvenimo periodą įžengti sklandžiai ir tęsti mėgstamas veiklas be streso.

Informacija 



Bėgant metams smegenims patartina duoti kuo daugiau apkrovos, pavyzdžiui, galima imtis naujos kalbos mokymosi, o galbūt netgi kibti į universitetines studijas. Be to, po 30 m. būtina filtruoti gaunamą informaciją galvoje paliekant kuo daugiau teigiamų dalykų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)