DELFI pristato projektą: „DELFI Metų Moterys 2019“! Išrinkime, kurios Lietuvos moterys vertos būti geriausiomis šiose kategorijose: Verslas, Politika, Sportas, Pramogų pasaulis ir Super moteris.

Skaitytojai turi galimybę pasiūlyti žymią moterį, kuri asmenine skaitytojo nuomone yra verčiausia vieno iš „Metų Moterys 2019“ titulo. Konkurse gali dalyvauti visos Lietuvos Respublikos pilietės, visuomenėje gerai žinomos moterys neribojant amžiaus ir atitinkančios kategorijos reikalavimus. Viešai bus matomos tik patvirtintos anketos.

Kviečiame nominuoti moteris vienoje iš šių kategorijų, užpildyti anketą ir paraginti artimuosius balsuoti. Nuo gegužės 27 d. iki birželio 9 d. DELFI skaitytojai kviečiami balsuoti už visas kandidates kiekvienoje kategorijoje. Penkiolika pirmuoju etapu atrinktų moterų (po 3 iš kiekvienos kategorijos) pateks į naują balsavimo etapą, kuriame bus sumuojami skaitytojų ir komisijos narių balsai. Jo metu, nuo birželio 10 d. iki liepos 14 d., DELFI skaitytojai ir komisija už atrinktas dalyves balsuos iš naujo, pirmame etape surinkti jų balsai nesumuojami.

Daugiausiai skaitytojų ir komisijos balsų surinkusios moterys liepos 13 d. bus skelbiamos nugalėtojomis specialiame konkurso polapyje. Portale DELFI bus publikuojami skaitytojų ir komisijos išrinktų moterų interviu.

Finaliniame balsavime bus sumuojami skaitytojų ir komisijos narių balsai. Balsai bus paskirstomi taip: balsuoja DELFI skaitytojai (51% balsų) ir speciali komisija (49% balsų). Kiekvienos kategorijos nugalėtoja bus apdovanota specialiu DELFI prizu.

Verslas

Verslios, aktyvios, lyderio savybių turinčios moterys kuria dar stipresnę Lietuvą. Turinti nuosavą verslą, įmonėje užimanti vadovaujančias pareigas ar kitaip vedanti didelį finansinį mechanizmą į priekį – tokia turi būti šios nominacijos nugalėtoja. Kuri veikli moteris taps Metų verslininke?

Politika

Aktyviai dalyvaujanti politinėje veikloje, savivaldos arba Seimo narė. Moteris, besididžiuojanti savo politiniais pasiekimais. O gal iniciatyvi būsima politikė?

Pramogų pasaulis

Pramogų pasaulio moteris – TV veidas, kvapą gniaužianti atlikėja, tūkstančius sekėjų jungianti nuomonės formuotoja ar ašarą braukti priverčianti aktorė? Tai moteris, į kurią visi atsisuka gatvėje.

Sportas

Jos ryžtu nesižavėti neįmanoma - tokia moteris geriausiai žino, ką reiškia siekti tikslo ir jo kainą. Kuri verta šio titulo?

Super moteris 


Super moteris galėtų patvirtinti, kad nėra nieko neįmanomo. Dažniausiai jos girdimas klausimas – ir kaip tu viską spėji? Darni šeima, įtraukiantys hobiai, sėkmingas verslas ir nuolatinis tobulėjimas? O gal stulbinantys pasiekimai, kuriais galėtų pasigirti retas? Kuri iš Lietuvos moterų verta SUPER MOTERS titulo?

Nominuoti galite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)