„Mūsų šeima yra valgytojai, viskas sukasi apie maistą. Stalas suburia, gaminimas – taip pat“, – laidoje pasakojo I. Kašauskaitė.

Keliauti mėgstanti šeima nepraleidžia progos susipažinti su naujais skoniais ir svečiose šalyse, puikiai gamina dabar jau suaugusios dukterys, meile maistui užkrėsti ir šeimos draugai.

„Mūsų namuose nuolat susiburia draugų būrys, tokia jau tradicija – tėvų namuose taip būdavo, o dabar mūsų pačių šeimoje. Turime draugų, kurie pas mus atvažiuoja su puodais. Kartą taksistas net paklausė – kas čia per įstaiga, kodėl jūs čia vis su puodais važiuojat?“ – juokėsi ji.

Mamų virtuvė. 2024.03.15

Laidoje žingsnis po žingsnio parodžiusi, kaip nesudėtinga paruošti prašmatniuosius Benedikto kiaušinius, I. Kašauskaitė prisiminė laiką, kada abi jos dukros buvo dar mažos. Dabar abi jau suaugusios, gyvena Amsterdame, o grįžusios tėvus lepina savo kulinariniais sugebėjimais.

„Manau, kad buvau gera mama, nes aš visada norėjau vaikų. Jau trečioje klasėje žinojau, kad turėsiu dvi mergaites. Svajojau apie tokias, kurios sėdės paklusniai, kur pasodinsi, su dviem kasytėm. Aišku, viskas susiklostė taip, kaip reikėjo, – pasakodama juokėsi laidos viešnia. – Turim dvi labai šaunias merginas. Nors esu mama, mes trys visada buvom ir geros draugės.“

Mamų virtuvė. 2024.03.15

Moteris pasidžiaugė, kad ir gyvendamos skirtingose šalyse susiskambina kasdien. O dar labiau širdį glosto matant, kad dabar dukrų namuose tęsiamos lygiai tos pačios tradicijos. „Savo draugams jos daro įspūdingus maistinius vakarėlius. Net ir mus nustebina savo patiekalais sugrįžusios. Stebėdama tai supratau, kad sėklos sudygo labai gerai“, – kalbėjo I. Kašauskaitė.

Viso pokalbio kviečiame klausytis laidos „Mamų virtuvė“ išraše.