Paprašyta papasakoti apie savo vaikus garsi moteris patikino – visi trys labai skirtingi. „Žiūrėsim, kaip bus toliau, bet kol kas Gaia yra visiškai artistė, Pranas – labai filosofiškas, jis galėtų būti psichologas, o Antanas – nenuginčijamai verslininkas“, – šypsodamasi kalbėjo E. Jennings.

Ji džiaugiasi, kad su kiekvienu vaiku nuo mažumės užsimezgęs tvirtas tarpusavio ryšys. „Gaia labiausiai panaši į mane. Mano mama net sako, kad tai mano karma, – juokėsi dainininkė. – Ji labai užsispyrusi, labai mėgsta dainuoti, šokti, kalba garsiai, nesustodama ir apie viską.“

Erica Jennings, Eglė Kernagytė–Dambrauskė

Su berniukais jai patinka kartu eiti vakarieniauti arba į filmą – svarbiausia, kad galėtų kartu apie viską ramiai pasikalbėti. Taip pat juos vienija bendra aistra – Muay Thai.

Paklausta, kokia mama ji yra, Erica patikino – labai griežta: „Man nesvarbu, ką tu sakei, svarbu – kaip tu sakei. Visada reikia gerbti vienas kitą – tai itin svarbu. Noriu, kad berniukai užaugtų tikri džentelmenai, kad nebūtų asilai (juokėsi). Kad būtų mandagūs, kad mokėtų bendrauti, gerbtų vyresnius. Man svarbu, kad jie dirbtų, žinotų, ką nori daryti gyvenime. O svarbiausia – noriu, kad jie būtų laimingi.“

Erica Jennings

Laidoje ji atskleidė, kad šiuo metu ruošiasi ne tik artėjantiems koncertams, o ir visiškai netikėtam naujam amplua – dainininkė ves mokymus tėvystės tema.

Erica Jennings

Viso pokalbio kviečiame pasiklausyti laidos „Mamų virtuvė“ įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)